2023-11-13
今次試牛站(駅)麻辣火鍋放題 ❣︎ 行經尖沙咀,男朋友話想打邊爐,見到呢間即刻想試🤩呢間嘅質素絕!對!絕!對!對得住呢個價錢!👏🏼👏🏼✂︎-----㋖㋷㋣㋷線-----✂︎我哋本住試伏精神,嗌咗120分鐘美國精選牛嘅套餐 (原價 $258),畢竟真係少少貴🐮不過因為我哋21:00後先入座,有優惠價 $238,開心!👍🏼一入到去,環境乾淨企理,唔錯✨唔想便秘嘅兩人揀咗蕃茄湯底,紅卜卜勁有食欲呢~🍅重點來了:佢啲配菜好正!!!❤️🔥我食火鍋放題好少理啲肉係咩質素,基本上每間都大同小異,配料先係真戰場😌我未見過咁QQ嘅配料!貓爪形嘅蝦丸太可愛了吧🐾仲有Q彈麻薯餡嘅魚腐,小巧可愛,睇得又食得,好讚!💞有貓爪圖案嘅蘑菇芝心丸都幾趣致,但呢個唔好食⋯⋯成口香料碎+芝士味有啲奇怪🤔️另外我超鍾意佢個巨型蟹柳條,吸滿蕃茄湯後超好食!呢間店仲有好多蔬菜,睇落都幾新鮮,拯救一眾便袐都市人🥬🥬重點II:呢間店嘅Häagen-Dazs任食!!!!!🍨甜品人快樂死了!平時食火鍋放題一定食唔返票價嘅我,一口氣食返曬!🥹我一個人啪咗三個Häagen-Dazs,厲害吧😌佢哋做緊季節優惠,提供Häagen-Dazs雪糕任食+啤酒
✂︎-----㋖㋷㋣㋷線-----✂︎
重點II:呢間店嘅Häagen-Dazs任食!!!!!🍨甜品人快樂死了!平時食火鍋放題一定食唔返票價嘅我,一口氣食返曬!🥹我一個人啪咗三個Häagen-Dazs,厲害吧😌佢哋做緊季節優惠,提供Häagen-Dazs雪糕任食+啤酒清酒梅酒任飲,本人超健康(?)嗰日冇飲到酒,希望下次再去仲有呢個優惠!🍶
✂︎-----㋖㋷㋣㋷線-----✂︎
呢日本身心情唔太好,冇諗到walk-in要等45+分鐘,喺出面簡直要爆炸💥不過啲配菜同Häagen-Dazs雪糕成功拯救佢喺我心中嘅形象,係我食過最高質嘅火鍋放題😚❤️今次學精咗,再訪必book位!📲
* 收加一服務費
** 唔想等到傻記得book位!!