2010-05-15
在這一帶食lunch咁耐,提到印象最差的都可說是這一間珊瑚堡。對上一次來這兒食飯有個很不快經歷,等了成個鐘都無人理,搞到地盤工頭詐哂形,同0的待應經理講到就爆粗咁濟。如得一個人的話,我寧願唔食都不會再來,但今日成班工友開飯,要來也沒有辦法。一坐低真係唔理三七廿一,為免好似上次咁等成個鐘,即時落單,要了個日式牛肉粒大碗飯。今次有進步,兩個字就有得食喇。先試一粒牛粒,口感好爽,有如豬頸肉粒,一0的牛味都無,到底係豬定係牛都真係無從稽考,反之是一陣梳打粉發粉味,又唔係舊式扒房而家仲邊有人落0的發粉架?飯都幾大碗,上面有0的粟米粒同菜咁,但係個問題係呢個飯竟然是無汁的,豉油都無滴,都唔知佢搞咩,唔係諗住幾粒發粉牛粒可以送到個飯嘛?兩次來食都乃野,真係嬲死人,珊瑚堡我會記住你﹗
今次有進步,兩個字就有得食喇。
兩次來食都乃野,真係嬲死人,珊瑚堡我會記住你﹗