2019-12-30
今日得閒行街尖沙咀,行完約朋友一齊食晚飯,之前聽朋友介紹過呢間專問食串燒既日本餐廳,話味道唔錯,所以決定今日去試吓先!😊第一道串燒上黎,係西班牙產黑豚肩肉串,第一啖咬落去,好香肉味,有肉汁,有驚喜,味道唔錯,食完齒夾留香!第二道串燒-豬顎骨串燒,食落肉味有小小香味,但相對黎講,黑豚肩肉串好味好多,我個人比較喜歡食!第三道-白金䐁肉流心蛋,外層用豚肉包住隻蛋,再加上櫻花蝦煎香,好好味,喜歡入廚既可以自己試吓整!鍾意食流心蛋既人會超喜愛它!香葱牛柳串同之前既串燒味道差唔多,無太大分別,但唔會覺得好差!白金豚肉林檎蘋果卷,豚肉同蘋果估唔到咁夾,特制既醬汁令到食物再提升!好醒胃,食多幾串都仲得!味噌煮牛筋同沖豬手呢2樣都好冧好入味!,如果有飯一齊食的話會好滿足!我個人覺得係上菜比較慢,因為得一個師傅係度燒,總體黎講,喜歡飲返幾杯又唔趕時間,會同朋友傾下計食下野既你,呢度係唔錯嘅選擇!😊