2020-04-14 106 浏览
年尾约左朋友行街,同朋友喺屯门行下街,突然想食泰国餐,就上网搜寻一下附近有咩泰国餐厅啦。见到有人推介呢间泰国餐厅小店,咁就一于去试吓啦😉我哋有三个人,叫四人餐又太多,所以我哋就叫咗二人餐。二人餐已经包左三款菜式,都够我地三个女仔食😘佢个二人餐(可选三款)$218 饮品半价我哋拣咗呢三样:象泰去骨海南鸡(半只)🐔、网包鲜虾炒金边粉🦐、泰式肉碎生菜包🥬象泰去骨海南鸡(半只)🐔佢去埋骨上碟,真系食得好方便,佢既秘制泰式辣汁都好正,我哋成碟食晒🤪网包鲜虾炒金边粉🦐佢个网包真系好靓,炸得脆卜卜,金边粉配埋柠檬汁,味道真系好夹😉三个女仔食份量啱啱好😙泰式肉碎生菜包🥬呢个就有少少辣🌶略嫌生菜唔够包,肉碎一粒粒炒得味道啱啱好,仲可以用嚟捞金边粉食添啊😉百香芒芒芝士沙冰$36 🥭火龙果芝士沙冰$36两杯嘢饮都几大杯,最钟意系佢地芝士奶盖,同埋都会食到啲肉粒,半价跟餐都几抵😉

佢个二人餐(可选三款)$218 饮品半价

象泰去骨海南鸡(半只)🐔