2023-03-26 276 浏览
今日一早瞓醒想食拉面就去咗食豚王,见到限定王出咗鲣鱼拉面,就试吓,不过通常新嘅都系无惊喜,豚王啲拉面其实全部都偏浓味,唔系好食到鲜味,坚鱼汤拉面上面就会系配京葱,笋,冇咗我最钟意食嘅黑木耳,所以我觉得黑玉赤玉好味啲🤣,面可以自己拣软硬,啲肉肉质都可以,跟住我就加咗个糖心蛋同饺子,糖心蛋同饺子都冇特别,超级普通,饺子都要42蚊,再加多一支柚子味嘅汽水30蚊,真系唔平,讲真支汽水真系好好味,我次次嚟都叫🤣,唔系好甜又好够气,我男朋友叫左黑玉,味道依旧浓,墨汁汤有啲蒜味,如果当晚餐嘅话就可能觉得唔够饱,就要加少少小食或者加送,而家拉面多咗好多选择,所以呢间对比之下性价比唔算太高,因为唔算好好食😆我比较钟意较清嘅汤底,但系钟意浓汤嘅人就可以去试吓