2024-04-05
早幾日收工同朋友黎到尖沙咀食日式串燒橋本.🍴餐廳位於K11旁.離地鐵站大約100米已經到達 十分方便放工後搵朋友聚餐 一齊Chill 住飲酒🍻食串燒溫泉蛋牛油果沙律🥑 $68沙律新鮮配上淡淡柚子醋汁. 半熟溫泉蛋可以攪拌與沙律一起進食🥗免治雞肉棒 $52燒香既雞肉棒再點上蛋漿食 味道好夾 好食😋牛小排 厚牛舌 $68 牛味濃郁 香味撲鼻😻 厚厚地既牛舌 爽口又唔韌. 十分推介🤙🏻焦糖菠蘿$32第一次食到燒波蘿既面 係有脆脆既焦糖. 感覺同焦糖燉蛋一樣😂 好甜好脆 口感好好😌味增豆腐$32 豆腐塗上味噌醬. 味道創新. 豆腐炸得好似臭豆腐咁脆. 熱辣辣 要小心唔好燙親個嘴 😂我同朋友都叫左3款卷物試下.包括牛肉蒜片青蔥卷, 煙肉荔枝卷同埋豚肉豆苗卷 而最令我驚喜的是豚肉豆苗卷. 香脆既豚肉包裹住清爽既豆苗. 味覺好特別 而且更能凸顯出菜既鮮味。
溫泉蛋牛油果沙律🥑 $68
免治雞肉棒 $52