2019-08-23 46 浏览
高質,豐富,滿足。大埔出名食肆多 水準高,今日又入嚟搵朋友,吹吹水食好野,聽朋友講稻八好爆場。 難得今日放假,行一陣街就早d去食,我地揀左冬蔭功毛蟹湯同$298嚴選M6和牛盛合。湯底好濃好鮮甜,恰過既野食都唔洗再點調味料。和牛盛合,多款不同牛部位選擇, 牛肩肉、牛舌、下腹腩、牛腩胛肉,特別喜歡牛舌,肉味濃,牛柳粒亦不錯,有咬口。唔單止有牛食,仲有美國豚肉,雞件和羊肉片,真係適合唔同人口味。海鮮盛合有蝦、青口、蠔、扇貝等,豐富新鮮。刺身新鮮,三文魚,甜蝦,帶子,無限添加。呢度可以自制天婦羅,幾得意,首先係配料區揀食物,然後點上炸粉,再放入爐,咁就完成!好受小朋友鐘意!有得玩有得食。最後當然食埋甜品先滿足,泡芙,果凍,雪條,仲有 Haagen Dazs同Movenpick 添,但太飽食唔到啦。
高質,豐富,滿足。

湯底好濃好鮮甜,恰過既野食都唔洗再點調味料。

海鮮盛合有蝦、青口、蠔、扇貝等,豐富新鮮。

刺身新鮮,三文魚,甜蝦,帶子,無限添加。

最後當然食埋甜品先滿足,泡芙,果凍,雪條,仲有
2019-08-22