2018-07-27
朋友食過呢間兆萬壹火鍋話唔錯,呢日一於同另一個friend嚟食下。侍應建議我哋先揀湯底同刺身,十幾款刺身都係任點任食,甜蝦、鮑魚片、蟹棒……款款新鮮彈牙,食落鮮甜味美。😍😍我哋揀左重慶麻辣鷄鍋(BB辣), 麻辣鷄煲一上枱就非常香,入面有好多塊鷄肉同多種配料,上枱後大概再煮10分鐘就可以食,食鷄肉好嫩滑,味道非常好。食完鷄煲加上湯可以打邊爐了。😍😍有個咁好味嘅湯底我哋就另外每人加左幾十蚊點左個海鮮船。龍蝦、鮑魚、大蝦、聖子、帶子、生蠔、珊瑚蚌……份量夠,款款新鮮,肉質彈牙,配上麻辣湯底夠味美。見order紙上面有超過八十幾款火鍋配料任叫任食,我哋叫左:雪花肥料牛肉 - 夠晒新鮮,肥瘦均匀,唔錯!👍羊肉片 - 羊味濃,肉質嫩滑!娃娃菜、山根、鮮腐竹 - 最啱用嚟配麻辣湯底😙自助醬料區有好多選擇仲有好多款飲品、雪糕 - 任飲任食,當然唔可以錯過喇!😜😜😜
食完鷄煲加上湯可以打邊爐了。😍😍
雪花肥料牛肉 - 夠晒新鮮,肥瘦均匀,唔錯!👍
自助醬料區有好多選擇