作為日本嘅愛好者都好鍾意食日本料理,銅鑼灣呢間“牛舞”令我另眼相看👁️,因為除咗主打任食和牛之外,仲有好多唔同類別同特別嘅食物都可以飲食。😳估唔到主打任食和牛既餐廳都有刺身可以任食,所以都想讚下。呢度嘅刺身有三文魚、墨魚、 北寄、 鯛魚、希靈魚、八爪魚、 日本甘蝦、 帶子,真係非常豐富而且都好鮮味。💐好欣賞佢有呢個“牛舞拼盤”,可以畀我哋試下唔同肉類,同埋唔同嘅牛嘅部位。特別鍾意食佢嘅薩摩牛肋肉,所以都特別再追加咗。🎌日本和牛🎌果然係唔同啲,油脂分佈極佳,食落去齒頰留香,真係想一試再試。🇦5澳洲牛腹肉🇦5都唔錯嘅都係和牛嘅質素,同樣非常靚。如果你都鍾意食羊,不妨試下呢度嘅🐐羊肉片🐐,比起出面嘅更加鮮嫩。其實仲有好多高質嘅嘢都可以任食,例如甲羅燒、青口、鮑魚。真係未見過其他放題店可以任食和牛之餘,又可以食到呢啲高級海鮮呀😍所點選之餐:日本薩摩和牛放題

所點選之餐:日本薩摩和牛放題