2024-09-06 170 浏览
三個人食,最貴個餐!頭盤既牛係最靚,之後再俾既牛都有一半係牛脂🫠…其他海鮮就一般,生蠔臭臭地,白鱔隻味食完個口會有浸「甘苦」味,蝦就大隻正常! 元貝真係一睇就知唔靚,總之,食牛就得架喇~壽喜燒就一般, 自己唔太鍾意甜口既肉。夜晚8:30後 85折, 空間大,好坐!每人$625(已包加一)對比之下,牛角係好食啲既~ 但如果鍾意有埋壽喜燒,牛舞都可以,但價錢真係貴左啲~
三個人食,最貴個餐!
頭盤既牛係最靚,之後再俾既牛都有一半係牛脂🫠…

壽喜燒就一般, 自己唔太鍾意甜口既肉。

2024-09-03 702 浏览
在銅鑼灣百貨公司血拼過後,順道到附近的牛舞開餐,和牛放題,正!是大滿足的一晚!環境乾淨企理,優雅寬敞燒肉放題是大愛,套餐組合選擇多,豐儉由人!前菜、小食、蔬菜、飲品、甜品,可自助取用,花多眼亂,眼寬肚窄是常態 😂😂😂薩摩和牛拼盤,目測是非常高質的牛肉 😋😋😋薩摩牛特上西冷,原片西冷直接下鍋,再放少許湯汁輕煮,最後醺上蛋汁同食。牛肉嫩滑肥美,軟綿綿的,超水準👍👍👍薩摩牛 - 牛肩胛薄切,雖同是薩摩牛,食法各異。蔬菜墊底,加入壽喜燒汁,是傳統的壽喜燒鍋!牛肉亦夠嫩滑,好味道!薩摩壺漬牛肋條,有預先醃過的,得喜歡這個味道,牛肉相對有咬口薩摩牛 - 牛腹脅肉,明火燒烤的,肉香滿滿,油香撲鼻,嫩滑!薩摩牛 - 牛胸腹肉,同樣是明光爐燒,肉味較濃,好好食!除了薩摩牛,甲羅燒同樣令人驚喜!蟹膏蟹肉鮮甜濃郁,加上蛋黃汁,味道更上一層樓!海蝦大大隻的,鯖魚有益健康👍👍非常有驚喜,高質素的放題餐!

環境乾淨企理,優雅寬敞

燒肉放題是大愛,套餐組合選擇多,豐儉由人!

薩摩和牛拼盤,目測是非常高質的牛肉 😋😋😋

薩摩牛 - 牛胸腹肉,同樣是明光爐燒,肉味較濃,好好食!

海蝦大大隻的,鯖魚有益健康👍👍

非常有驚喜,高質素的放題餐!

一個價錢就可以有兩種享受,超級豐富嘅燒肉+壽喜燒放題體驗!同朋友揀咗套餐A,性價比真係好高,星期一至四只需$588加一就可以任食日本鹿兒島A4薩摩和牛,仲有超過100款食材任食!特別推介薩摩和牛拼盤,呢個拼盤好豐富,有特上西冷同牛肩舺薄切等稀有部位,每一塊牛肉都充滿油花,入口即溶,牛味香濃。店員會幫手整壽喜燒,放入特上西冷同牛肩胛薄切,一路整已經聞到滿滿香氣!而其他和牛部位就可以自己燒啦🔥🍲牛既種類真係好多,包括薩摩牛牛肩胛 、牛腹肉、牛肋條、和牛粒等。除咗牛肉,呢到仲有任食海鮮,大推甲羅燒!自助區仲有多款蔬菜、配料、熟食、甜品同飲品無限量供應,真係食到超滿足!
2024-07-29
  • 燒肉
2024-08-13 1748 浏览
📍牛舞日本燒肉‧涮涮鍋放題 (利舞臺廣場) (銅鑼灣)銅鑼灣波斯富街99號利舞臺廣場8樓A號舖今日又去銅鑼灣利舞臺食好嘢,今次真係一定要推介俾大家。我哋嚟咗銅鑼灣利舞臺嘅牛舞日本燒肉涮涮鍋,我哋兩個就揀咗呢個日本薩摩和牛放題,食完真係返唔到轉頭。首先一開始侍應就拎咗一盤好靚嘅和牛肉上嚟,淨係睇個樣都已經覺得係上等上等,脂肪分布一睇就已經覺得係完美,而且佢嘅肉質係粉紅色,見到已經急不及待想涮黎食。侍應提醒我哋,博嘅薩摩和牛建議我哋用壽喜燒嘅食法,好快咁灼一灼,然後就沾上蛋漿咁食,肉質要求鮮嫩軟熟,簡直係可以一食再食。而其他厚身小小嘅牛肉就可以適合用嚟做燒肉,其實味道都唔錯,而且都係上等嘅牛肉。呢個套餐除咗可以無限任叫薩摩和牛之外,出邊都有好多丸類可以自己拎,但係嗰個薩摩和牛真係天花板級別。不過一個人都要五百幾蚊,真係一分錢一分貨,但係我覺得都值嘅。 #燒肉 #yakiniku #shabushabu #涮涮鍋 #牛肉 #燒肉放題 #放題 #燒蠔 #觀塘 #元朗 #銅鑼灣 #牛舞 #任飲任食 #放題 #香港美食
📍牛舞日本燒肉‧涮涮鍋放題 (利舞臺廣場) (銅鑼灣)
銅鑼灣波斯富街99號利舞臺廣場8樓A號舖

今日又去銅鑼灣利舞臺食好嘢,今次真係一定要推介俾大家。

#元朗 #銅鑼灣 #牛舞 #任飲任食 #放題 #香港美食
太掛住日本了! 公司未拎到假再去,就去銅鑼灣止下喝先! 講緊係牛舞日本燒肉涮涮鍋放題,兩個人大快朵頤,簡直是說不出的有多滿足,一次過食燒肉再嘆壽喜燒~日本薩摩和牛放題套餐,141種美食任點,包括:鹿兒島薩摩和牛/ 甲羅燒/ 油甘魚餃/ 雞泡魚乾/ 白鱔/ 飽魚等,涮涮鍋亦可選羊卷肉片/ 田雞腿,連花膠都有!一上枱先來一盤超豐富的日本薩摩和牛拼盤,店員會幫手做壽喜燒鍋底,然後將塊西冷放入去淥,淥一淥就可以食啦,入口肉味極香濃,啖啖肉口感十足,入口即溶又唔會話好滯, 超。級。正! 拼盤上仲有唔同部位的牛肉都同樣高質,必試! 嘆完個拼盤就可以按需要自行加點,當中甲羅燒及鮑魚亦是必須落單的,坊間唔係咁容易就食到,仲可以任點任食,另外仲有生蠔,串燒等任君選擇,唔夠可以行去自助美食區任拎,多款炸物及熟食選擇,飲品亦是任飲的,包括啤酒! 食飽飽仲有日本雪糕雪條水果甜點等滿足埋你第二個胃,真係沒有最滿足只有更滿足! Encore List又多左間餐廳推介!
太掛住日本了! 公司未拎到假再去,就去銅鑼灣止下喝先!

2024-07-06
  • 甲羅燒
  • 壽喜燒
和牛愛好者必食😋日本薩摩和牛放題🔥細佬終於放暑假💁🏻‍♀️佢話想食涮涮鍋同燒肉,上網睇中呢間🐮牛舞日本燒肉‧涮涮鍋放題✨可以任食日本薩摩和牛、海鮮、甲羅燒、熟食、炸物、甜品、飲品等,包羅萬有,真係夠哂豐富👏🏻 👏🏻🔹肉類揀咗日本薩摩和牛放題set A🥩免費贈送薩摩和牛拼盤,有齊薩摩牛特上西冷、薩摩生牛肩胛薄切、薩摩壼漬牛肋條、薩摩牛牛腹脅肉、是日稀少部位2款、薩摩牛、牛胸腹肉,賣相擺盤超靚,相當吸晴好吸引🤩最愛薩摩牛特上西冷,富含霜降油花,油脂中帶黠奶油香,牛肉嫩度、香氣都非常出色💯細佬就鍾意薩摩牛牛腹脅肉,肉質細嫩多汁,富含豐富脂肪,口感柔軟滑嫩👄另外,薩摩生牛肩胛薄切,肉質柔軟細緻,入口即化,脂肪適中,唔會過於油膩👍🏻👍🏻放題分為🔹涮涮鍋及🔹燒肉兩部分,大家可以按照唔同既喜好去選擇肉類烹調方法,一過滿足晒大家兩個食法😆涮涮鍋用左壽喜燒既醬汁作為湯底,令食材入口帶微微既清甜。除左肉類,仲有唔同款式既蔬菜,例如金針菇、娃娃菜等,沾上生雞蛋同食一流🌟而燒肉既肉類都有好多選擇,除咗牛、雞、豬肉外,我仲推薦大家可以試一試🔹串燒,推介豚肉芫荽卷串,肉片於烤架上慢慢燒製🔥不單可以保持肉既香氣,加上
和牛愛好者必食😋日本薩摩和牛放題🔥

🔹肉類

而燒肉既肉類都有好多選擇,除咗牛、雞、豬肉外,我仲推薦大家可以試一試🔹串燒,推介豚肉芫荽卷串,肉片於烤架上慢慢燒製🔥不單可以保持肉既香氣,加上芫荽既清爽,口感夠哂獨特😋另外,雞泡魚乾、白鱔、菠蘿等用嚟燒都好好味,鍾意食串燒既朋友記得唔好錯過🤟🏻
最後,我仲嗌左唔少🔹海鮮、🔹熟食、🔹甜品、🔹飲品,每樣都可以試吓,食飽飽真係超滿足🤪🤪
📍銅鑼灣波斯富街99號利舞臺廣場8樓A號舖

#燒肉 #yakiniku #shabushabu #涮涮鍋 #牛肉 #燒肉放題 #放題 #燒蠔 #元朗 #銅鑼灣 #牛舞 #任飲任食 #放題 #香港美食
2024-07-17
2024-08-05 1401 浏览
銅鑼灣是吃喝玩樂集中地, 大型商場, 名店和各地美食俱備。餐廳位於利舞臺廣場, 主打嘅日本燒肉‧涮涮鍋放題相當吸引, 點了日式薩摩和牛放題。 高質嘅食材確實零舍不同, 一道薩摩和牛拼盤已經先聲奪人, 薩摩和牛特上西冷、壺漬牛肋條、牛肩脾薄切和牛胸腹肉等, 放入涮涮鍋, 稍淥幾秒已經啱食,點以香滑雞蛋漿, 牛肉更濃郁鮮味, 入口即融, 肉質相當嫩滑, 加上新鮮蔬菜, 清甜爽脆。講到烤肉環節, 牛肉相當高質, 薩摩牛牛肩脾、薩摩牛牛肋條、薩摩牛牛腹肉和薩摩牛和牛粒等, 肥美牛味濃厚, 令人回味無窮。還有多款海鮮燒烤以供選擇, 白鱔肉厚爽脆, 生蠔肉質肥美, 磯煮鮑魚肉質飽滿, 肉質鮮嫩柔軟有彈性。還有海蝦和甲羅燒等, 香口又滋味。加上多款飲品、雪糕雪條和甜點小食, 放題真係相當豐富。
銅鑼灣是吃喝玩樂集中地, 大型商場, 名店和各地美食俱備。

還有海蝦和甲羅燒等, 香口又滋味。

加上多款飲品、雪糕雪條和甜點小食, 放題真係相當豐富。
銅鑼灣無限時薩摩和牛放題!?牛舞日本燒肉‧涮涮鍋放題📍銅鑼灣波斯富街99號利舞臺廣場8樓A號舖━壽喜燒 涮涮鍋 燒肉 一次滿足三個願望之餘 竟然還是放題 甚至是無限時!? 是日夜晚選擇了A套餐日本薩摩和牛放題 星期一至四到訪$588 +10% 而其餘日子 $658 +10%放題最緊要是食得開心坐得舒服 這裡完美滿足呢~━ 🐮 薩摩和牛拼盤▶︎ 套餐A贈送的和牛拼盤 特上西冷與牛肩胛薄切分別以關西關東風壽喜燒即場烹煮 而其餘和牛部位則可以燒~▶︎ 可以選擇熟度 油香豐富搭配蛋汁更為滑嫩 放題來說質素🆙🆙━🐮 任食鹿兒島薩摩和牛▶︎ 牛的種類包括 薩摩牛牛肩胛 牛腹肉 牛肋條 和牛粒 壺漬牛肋條 調味可選擇燒肉汁/壽喜燒汁/韓式辣醬/椒鹽 🐮 任食澳洲樂天和牛/美國極上牛肉▶︎ 其他套餐可以任食澳洲/美國牛 品質亦不錯 性價比更高之選~🐟 任食海鮮▶︎ A set有任食甲羅燒 磯煮鮑魚 白鱔等 回本之選🐔🐷 任食雞/豬肉▶︎ 豚肉雞肉質素都不錯!🍢 任食串燒/炸物/前菜▶︎ 竟然有燒鳥🤣 雞心雞肉串等放題~🍚 任食主食▶︎ 溫泉蛋和牛肉醬飯有驚喜! 🍨 任食甜品/雪糕▶︎ 甜品有十多款選擇 蛋糕 糯米糍 和
銅鑼灣無限時薩摩和牛放題!?
📍銅鑼灣波斯富街99號利舞臺廣場8樓A號舖

放題最緊要是食得開心坐得舒服 這裡完美滿足呢~

🐮 薩摩和牛拼盤

🐮 任食鹿兒島薩摩和牛

🐮 任食澳洲樂天和牛/美國極上牛肉

🐟 任食海鮮
▶︎ A set有任食甲羅燒 磯煮鮑魚 白鱔等 回本之選

🐔🐷 任食雞/豬肉
▶︎ 豚肉雞肉質素都不錯!

🍢 任食串燒/炸物/前菜
▶︎ 竟然有燒鳥🤣 雞心雞肉串等放題~

🍚 任食主食
▶︎ 溫泉蛋和牛肉醬飯有驚喜!

🍨 任食甜品/雪糕
▶︎ 甜品有十多款選擇 蛋糕 糯米糍 和菓子 等等 大推榴槤&朱古力炸彈!
▶︎ 雪糕有多款meji雪條選擇 另外還有cocoberry 雪米糍等

🥤 任飲飲品
▶︎ 汽水 檸檬茶 綠茶等都可以選擇 亦可以加錢享用啤酒放題!
2024-07-31 972 浏览
今晚同朋友去咗呢間放題店可以一次過享受燒肉同壽喜燒的二種吃法我哋揀咗日本薩摩和牛放題套餐,有多達141種食物🤩鹿兒島薩摩和牛、牛肩胛、牛腹肉、牛肋肉、和牛粒、牛肋條全部任食。除咗牛肉,仲有多款海鮮、鮑魚、帶子、生蠔🦪海蝦🦐甲羅燒🦀等等…自助區多款蔬菜、涮涮鍋的配料、小食、甜品、飲品無限量供應入座後,首先安排一盤美美的日本薩摩和牛拼盤,店員會幫忙做壽喜燒鍋底。🐮薩摩牛特上西冷大大塊油花豐富、肉味香濃,口感軟嫩細緻,入口即溶不膩。牛肩胛肉、牛腹肉、牛肋肉、和牛粒同樣質素好高,肉質嫩滑食到停唔到口。🐷厚切豚腩肉肥肉瘦肉層次分明,油脂甘香,肉味香濃。🦀海洋類燒生蠔、白鱔、鮑魚、甲羅燒…🍧甜品仲有多款日本雪條雪糕

自助區
多款蔬菜、涮涮鍋的配料、小食、甜品、飲品無限量供應

🐮薩摩牛特上西冷

🐷厚切豚腩肉
肥肉瘦肉層次分明,油脂甘香,肉味香濃。

🦀海洋類
燒生蠔、白鱔、鮑魚、甲羅燒…

🍧甜品仲有多款日本雪條雪糕
2024-07-25
2024-07-30 918 浏览
食肉獸好耐冇試過咁放肆!今晚真係食咗勁多和牛!有圖有真相,啲和牛真係勁高質,油花非常豐富,入口即溶,齒頰留香😋一開始嘅薩摩和牛拼盤已經勁豐富,有齊唔同嘅部份,每一件都油花十足!我食燒肉鍾意配埋飯,呢度仲可以自製紫菜飯,無限添加🙌🏻🙌🏻🙌🏻除咗燒肉,套餐仲包咗壽喜燒,師傅會即席煮俾你食,甜甜地嘅壽喜燒汁幾好味。食完咁多肉都有啲漏,食返啲蔬菜就剛剛好。除咗肉類,我encore咗好多次白鱔😂 燒鱔真係好食,夠晒厚肉又爽脆,必食推介!呢度仲有好多飲品任揀,甜品雪糕都好多選擇。不過我哋已經用晒所有quota食肉😂 飲杯咖啡就夠。
食肉獸好耐冇試過咁放肆!

2024-07-08
2024-07-29 614 浏览
如果你係和牛迷,呢間提供薩摩和牛放題嘅餐廳絕對係你嘅天堂😍呢度提供嘅和牛質量極高,仲有豐富嘅海鮮同火鍋配料任食。先送薩摩和牛拼盤:有薩摩和牛特上西冷西冷肉質細嫩,牛味香濃。西冷嘅油花分布非常靚。薩摩牛牛肩胛薄切,肉質地細膩,薄切後更顯嫩滑。薩摩牛牛腹脅肉,腹脅肉係牛身上比較少見嘅部位,肉質非常細嫩,脂肪分布均勻。薩摩牛牛胸腹肉帶有豐富嘅油花。另外仲有是日稀少部位兩款。呢度任食和牛、海鮮及火鍋配料。和牛除咗薩摩和牛拼盤,餐廳仲提供多款和牛任食。每一款和牛都經過精選,質量高。海鮮選擇非常豐富,包括鮑魚、海蝦、甲羅燒等。鮑魚彈牙,海蝦爽口,甲羅燒好香。另外火鍋配料種類繁多,蔬菜、丸類等應有盡有。呢間餐廳提供火鍋同燒肉放題,一個價錢食哂兩樣。

2024-07-28 586 浏览
銅鑼灣利舞臺牛舞燒肉涮涮鍋放題d用料食材幾高階,食物選擇過百款,分幾個set, 每款價錢唔同,我地食左薩摩和牛set超正,d牛真係唔同d, 唔係頹食放題,幾有質數。日本薩摩地區嘅極品級牛肉。佢哋嘅肉質特別嫩滑同埋有種甜香,即使半生食都咁delicious!呢度嘅薩摩和牛有特上西冷同埋薩摩牛肩胛肉,兩者做對比俾人感受到唔同口感。特上西冷切成薄片,入口即溶,完全融化喺口中,非常細緻。薩摩牛肩胛,肉質都好鮮滑多汁,牛味香濃。另外,仲有牛胸腹肉,呢個部位脂肪同瘦肉比例剛好,肉質好柔軟滑嫩,而且因為含脂肪,所以食落香浓濃郁,令人胃口大開。除咗呢啲牛肉類,仲有海鮮食材。首先係蒜香牛油帆立貝,大家知道帆立貝本身口感已經夠脆爽,加埋濃郁嘅蒜香同埋牛油就更上一層樓,簡直係絕配!仲有蒜蓉牛油燒生蠔,大家可以感受到生蠔本身嘅鮮甜,同埋蒜蓉同牛油嘅香氣。最後就講脆皮乳鴿脆口嘅皮而肉質本身又好軟嫩,完全完美融合。

最後就講脆皮乳鴿脆口嘅皮而肉質本身又好軟嫩,完全完美融合。

[ 牛舞日本燒肉‧涮涮鍋放題 ]銅鑼灣利舞臺廣場呢間日式餐廳有3款「燒肉+涮涮鍋」全日放題套餐,其中一款主打日本鹿兒島A4薩摩和牛🇯🇵🐮,超過100種食材任飲任食2小時😍!✿ 套餐A.日式薩摩和牛放題 成人 $588/位 (星期一至四)、$658/位 (星期五六日、公眾假期及其前夕)小童、長者 $368/位薩摩和牛拼盤🇯🇵🐮入座後店員會先安排呢個拼盤,包括有幾塊超大片嘅特上和牛西冷,店員仲會係席前製作涮涮鍋👍。另外拼盤有2款稀少部位,再加牛肩胛、牛胸腹肉等作燒肉之用。和牛紋理清晰,肉質嫩滑多汁,幾乎入口即化😛。涮涮鍋湯底🍲可選一款口味,有壽喜燒湯、黑松露牛骨湯、香辣味噌湯底。壽喜燒湯仲會每人配一隻生雞蛋🥚,和牛煮熟沾上滿滿蛋液更加美味🤤。涮涮鍋配料肉類有任食日本薩摩牛牛肩胛薄切、澳洲樂天和牛、美國極上牛板腱薄切、牛羊卷肉片等。其他配料有丸類、蔬菜、麵食等,款式種類都幾多。燒烤肉類配料🔥肉類除咗任食日本薩摩和牛,仲有澳洲樂天和牛、美國極上牛肉、豚肉、雞類等,款式種類都幾多。其他燒烤配料有海鮮、內臟,甚至係串燒!海鮮🦐🦪有甲羅燒、磯煮鮑魚、蒜香牛油帆立貝、韓國蠔、虎蝦等,全部都係任食。串燒
[ 牛舞日本燒肉‧涮涮鍋放題 ]

✿ 套餐A.日式薩摩和牛放題
小童、長者 $368/位

薩摩和牛拼盤🇯🇵🐮

涮涮鍋湯底🍲

涮涮鍋配料

燒烤肉類配料🔥

其他燒烤配料
有海鮮、內臟,甚至係串燒!海鮮🦐🦪有甲羅燒、磯煮鮑魚、蒜香牛油帆立貝、韓國蠔、虎蝦等,全部都係任食。串燒🍢有雞心串、雞軟骨串、豚肉芫荽卷串等,自己燒完即刻食夠哂熱辣辣👍。

飲品🧃🍺
任飲枝裝烏龍茶、枝裝蜂蜜綠茶、罐裝啤酒、咖啡、汽水等。

甜品🍦🍉
有雪米糍、泡芙、水果等,而且任食日本meiji明治幾款口味雪條。

總結🫦
呢間日式放題店一個價錢可以任食日本鹿兒島A4薩摩和牛,而且有日式燒肉+涮涮鍋兩種食法,啱哂中意食日本和牛嘅食客。
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
地址:銅鑼灣波斯富街99號利舞臺廣場8樓A號舖
電話:3621 0341
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
  • 甲羅燒
2024-07-26 463 浏览
依間放題係結合咗燒肉同刷刷鍋兩種體驗,而且主打任食薩摩和牛放題,食品種類有達141款。薩摩和牛拼盤揀咗套餐A之後,會先嚟一個薩摩和牛拼盤,可以先試一試各種唔同嘅部位。薩摩牛係嚟自本鹿兒島嘅頂級和牛,肉質鮮紅、脂肪分佈均勻油花豐富,牛肉香氣濃郁,入口即溶。10多款海鮮當中最突出嘅一定係甲羅燒,蟹殼裡裝滿蟹膏,一路燒香氣湧現。另外白鱔、磯煮鮑魚、虎蝦都值得一試。串燒方面除咗大路嘅雞軟骨、豚肉、羊肉之外,一啲比較特別嘅部位都有得任食,例如雞尾、雞頸肉、雞橫膈膜等。熟食喺等待食物煮熟之間有多款前菜、炸物、飯麵供選擇,新鮮熱辣嘅脆皮乳鴿係最驚喜嘅,食落皮脆肉嫩,香嫩多汁。另外自助吧有各款火鍋材料,例如蔬菜丸類等,仲有精緻嘅甜品同雪糕雪條同各式飲品。

薩摩和牛拼盤

熟食

黎「牛舞」食日式薩摩和牛放題ʕ •ᴥ•ʔ一次過可以體驗壽喜燒同燒肉兩款食法!而且主打無限時任食薩摩和牛放題🥹仲送薩摩和牛拼盤,有薩摩牛特上西冷、薩摩牛牛肩胛薄切、薩摩壺漬牛肋條、薩摩牛牛腹脅肉、薩摩牛牛胸腹肉。薩摩牛係嚟自鹿兒島最頂級嘅和牛,油花超靚,分布均勻,肉質軟嫩,入口即溶🫠店員會親自幫我地煮壽喜燒,好細心,會問我地想要幾成熟,薩摩和牛沾上壽喜燒汁同蛋液,牛肉濃郁🫠真係好好味除咗和牛,仲有過百款食材🥹包括多款海鮮同蔬菜,小食等等🌟推薦蒜香牛油帆立貝、虎蝦、甲羅燒、燒生蠔🦪、磯煮鮑魚、白鱔😉當然仲有麵食、沙律吧、甜品同水果🍉好滿足