2023-07-01
第一次食,純粹路過想搵餐廳,餐廳12點開門12:10入座12:12分落單等左大概20分鐘上沙律12:58上我碟意粉13:28 上我老公碟魚(即係足足一個鐘無野食)味道係唔錯,工作人員都好斯文用心,仲會每碟介紹,但食物上菜時間實在係不合理地慢,而中間無任何小食/麵包,你只可以純乾等,令人耗盡耐性發現廚房只能一次過出同款菜式,唔同款式就要等下一輪。所以如果同枱客人點唔同菜式,大家就需要前後腳咁食,唔可以等埋一齊食如果係唔趕時間唔肚餓、配杯紅酒慢慢飲、上籃麵包俾人食住先,呢個速度都勉強可接受,不過普通lunch 黎講呢個速度實在慢得難以想像。發現隔離枱客人都係忍唔住要追(都係已等超過1個鐘),原來佢之前兩次黎都係遇到同樣問題,不過工作人員態度好好所以繼續俾機會。如果我下次全日都無野做,純想hea,都可以再黎,但請預2個鐘食lunch。第一次openrice留言,唔係想投訴,係真心希望餐廳可以處理呢個問題
12:10入座
12:12分落單
等左大概20分鐘上沙律
12:58上我碟意粉
13:28 上我老公碟魚(即係足足一個鐘無野食)