2009-06-06 27 浏览
椒鹽豆腐--好熱辣辣!好滑既豆腐!(廢話!哈哈哈~我相信好難做得出唔滑既豆腐!)豉油皇炒面--唔咸又唔濕唔硬,味道合當又有色水,又有香味,口感都不錯鹽焗雞--少油,但半只雞都要120蚊,有點貴,但勝在很滑,連理應最鞋口的雞胸都唔太鞋口喎~咕嚕肉--細粒左少少,但好香口,勁脆又好味~送飯一流呢,菠蘿唔會比肉多,青椒的點綴又合到好處,色彩繽紛!正!例湯--雖然都係味精湯,但係都好好味~唔太咸喎~食左成個中午,最好食既係咕嚕肉,因為肉味包係係入面,而且皮薄脆口唔油膩,肉又夠稔唔煙靭,酸甜適中。服務:勁好!會比碗你洗碗洗筷子,即叫即到落單,成日幫我地加水,見我洗完碗唔記得斟水就問我做咩唔飲茶,哈哈哈~服務真係好一流!改單又唔會黑面,隨傳隨到,真係好好!讚!!!
椒鹽豆腐--好熱辣辣!好滑既豆腐!(
廢話!哈哈哈~我相信好難做得出唔滑既豆腐!)

例湯--雖然都係味精湯,但係都好好味~唔太咸喎~

2009-06-05
庆祝纪念