2016-05-12
又想食燒肉又想食放題嘅時候揀邊樣好?唔使煩!因為比我地揾到間燒肉加放題嘅伊賀一入到去就送刺身船同一碟燒肉,質素都ok新鮮,有三文魚,螺肉, 北寄貝,甜蝦等等,而燒肉就有一口牛,牛仔骨,豬頸肉等落單係用pad嘅,快好多但只限頭兩round之後你㯲極送單都係走單唔好以為又燒肉又放題一定可以食到回本😂講真燒肉要不停睇住都食唔到其他野😂野食選擇唔算好多,燒物以牛類比較多而且肉質唔錯,一口牛好juicy,牛肋骨好味,海鮮類有青口,帶子, 魷魚燒下,不可不提鯖魚自己燒啲肉汁爆炸咁濟特別啲有恐龍蛋😂其實係湯圓,有花生同芝麻味,嗌兩三粒試下都幾過癮放題類常見嘅刺生,壽司,炸物,小食等都唔少,提提你要睇清楚餐牌,因為唔係樣樣都任嗌,海膽、生蠔要另外比$$$的另外野飲唔包而且一罐要二十大元,唔想咁貴一係飲熱茶,一係全枱每人加三十蚊無限嗌整體黎講係ok嘅,一試無妨,但如要高質素嘅放題or燒肉食物同服務請另移玉步😂ps:生日月份四人同行一人免費不分午市或晚市
唔使煩!因為比我地揾到間燒肉加放題嘅伊賀
之後你㯲極送單都係走單