2006-07-07 2 浏览
第二次o黎呢度食喇,第一次o黎感覺好Fresh,因為全部年青人,Open Kitchen好有Home Made Feel,佢o地好似一家人咁(實則係咪唔知呀吓!)。今次o黎服務都進步o左,但就想講講食物o既質素。意粉份量好少,又係大大個碟,細細"住"意粉o個隻,本人就唔係咁鍾意呢o的扮有格調扮有空間感既擺法(純粹個人意見,因為真係食唔飽嘛,哈哈!),香草露筍意粉略嫌太多橄欖油,好似「章」住個口咁;番茄大蝦天使麵就ok,好有鑊氣;BBQ羊柳就唔夠腍,個汁有o的淡,好似唔係幾夠味。其實整體食物質素尚可接受o既,但仍有空間再進步o的囉,如果唔係就俾人over pricing o既感覺。呢間係有o的design同idea o既餐廳,唔係好grand o個種,而係有o的本地原創o既味道,所以係誠意製作!
o的本地原創o既味道,所以係誠意製作!