2018-11-12 36 浏览
最近有同事話黎呢到食左條特長鰻魚話好正,不停叫我地黎試下,見呢晚收工得閒就去左試下睇下有幾正🤔店內細細間,但係好多人食,黎到都要等左陣先有位,可能晚飯時間。入到去見到基本上枱枱都有叫嗰條特長鰻魚😂既然係咁,我都要試下。我地三個人每人叫左樣主食,諗住可以開心share乜都試到d。一叫完呢個三文魚蔥花抓飯好快就黎到,可能因為凍食,上菜勁快。一黎到就即刻帶手套撈勻佢,三文魚份量好多,完全唔孤寒,撈埋一齊擺入口,三文魚好肥美,個拌飯味道都好入味,呢個抓飯好好味,推介👍🏻呢到個侍應話呢到既漢堡都好出名,係呢到自己手打的,見侍應咁誠意推介就即管試下。味道唔錯,漢堡扒肉質好彈,唔會話好冧身好爛容容咁,係個麵有d太冧,建議配飯或者薯菜。終於黎到重頭戲,真係特長鰻魚啊🤤好正~大條到可以一啖飯一啖鰻魚,食到最後我地三個飽到叫哂救命,因為條鰻魚真係好大條食到好漏😂