小編最近完左一個大PROGRAM,要搵餐廳好好慶祝一下!難得既豪一波!今次黎到上環一間新開既高質餐廳, 一試難忘, 好想推介俾大家😆我地食左兩個六個菜既餐廳~每個SET $4881. 和風野菜薯仔沙律🥗個薯蓉好淋, 同埋沙津汁好夾, 超級開胃👍🏻2. 刺身刺身包括甜蝦, 拖羅, 深海池魚, 為左對呢道菜既尊重, 小編係每食完一塊就飲一啖茶, 試真D個味! 入口即溶, 即使唔點汁都會食到個種鮮味😍3. 茶碗蒸呢碗茶碗蒸好足料, 入面有D三文魚子仲有黑松露, 而且唔會好咸, 平時有時食到一D味精勁濃既感覺, 但呢個係食到鮮甜味🤗4. 三重吞拿魚丼入面包括拖羅, 吞拿魚刺身, 拖羅蓉~三種吞拿魚都有唔同既口感加埋色澤唔同, 連埋個醋飯去食一D都唔會油膩, 食得出係貴價食材~5. 燒A4宮崎和牛肉眼配白飯 A4和牛入口即溶, 紋理分明, 每啖都會令人齒頰留香😆好大既享受, 靚牛就係呢種!6. 柚子雪葩配柿餅柚子味勁濃, 食完美味既主菜, 加埋呢個清新既甜品, 成餐飯好完美🥹味道: 5/5服務: 5/5 (主動幫我地加茶, 不時每榙客人好無味)性價比: 4/5 環境: 4/5 (特別推介洗手間,
小編最近完左一個大PROGRAM,要搵餐廳好好慶祝一下!
難得既豪一波!

我地食左兩個六個菜既餐廳~每個SET $488
1. 和風野菜薯仔沙律🥗
個薯蓉好淋, 同埋沙津汁好夾, 超級開胃👍🏻

2. 刺身

3. 茶碗蒸

4. 三重吞拿魚丼
入面包括拖羅, 吞拿魚刺身, 拖羅蓉~

5. 燒A4宮崎和牛肉眼配白飯
A4和牛入口即溶, 紋理分明, 每啖都會令人齒頰留香😆
好大既享受, 靚牛就係呢種!

6. 柚子雪葩配柿餅

味道: 5/5
服務: 5/5 (主動幫我地加茶, 不時每榙客人好無味)
性價比: 4/5
環境: 4/5 (特別推介洗手間, 應有盡有😜)