2021-12-23 149 浏览
📍 牛之鍋 冬天小編最鍾意打邊爐🤫 所以早幾日小編就同朋友去咗銅鑼灣呢間日式放題😛呢個放題嘅甜品有超多選擇🤤 大家記得留肚食甜品啊!-晚市套餐A包括有自助蔬菜盤、飲品、串燒、刺身、火鍋、壽司、炸物同埋甜品選擇😍首先火鍋湯底已經有好多款可以選擇😬我同我朋友就揀咗一人一鍋~分別係花膠荳香魚湯同埋香檸藤椒金湯 因為我朋友係食肉獸 所以一黎就叫左好多碟肉😝另外佢哋嘅刺身船打卡一流🙆🏻‍♀️ 而每款刺身都有兩舊~ 啱晒我同我朋友一人一塊share另外壽司嘅款式都有幾多 而且每一舊都係細細舊 唔會驚叫幾舊就飽哂🤣另外炸物都有幾款可以揀 小編最愛都係炸蠔🤫食落好脆又唔太油串燒都有多春魚、雞粒、軟骨、羊肉等到咗最後!小編極力推介大家食抹茶芭菲🤩打卡好靚之外 口感都好豐富😍 食落抹茶味都香窩夫都好味!但係就焗得有啲燶😢 大家有興趣可以去試下~✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎綜合食評📝外觀:★ ★ ★ ★ ☆回頭率:★ ★ ★ ★ ☆抵食指數:★ ★ ★ ★ ☆✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎想睇相關食物?!?😋可以參考🙊⇊ ⇊ #loeyfoodies火鍋 想睇相關地區?!?🤤可以參考🙊⇊ ⇊#loeyf
📍 牛之鍋
呢個放題甜品有超多選擇🤤 大家記得留肚食甜品啊!
晚市套餐A包括有自助蔬菜盤、飲品、串燒、刺身火鍋壽司、炸物同埋甜品選擇😍
分別係花膠荳香魚湯同埋香檸藤椒金湯
因為我朋友係食肉獸 所以一黎就叫左好多碟肉😝
另外炸物都有幾款可以揀 小編最愛都係炸蠔🤫食落好脆又唔太油
串燒都有多春魚、雞粒、軟骨、羊肉等
到咗最後!小編極力推介大家食抹茶芭菲🤩
打卡好靚之外 口感都好豐富😍 食落抹茶味都香
窩夫都好味!但係就焗得有啲燶😢
大家有興趣可以去試下~
綜合食評📝
外觀:★ ★ ★ ★ ☆