2019-03-03 619 浏览
話說星期日晚訂左7:30兩位dinner ,因為有狗仔,所以問左可唔可以帶狗。訂嘅時候個staff話冇問題,坐室外就得,幫你地留室外枱啦,咁我地仲訂埋餸添。點知7:25 去到間餐廳好爆,d staff 亂曬龍。 walk-in客就自己坐,訂枱客就等下啦。 等到50分左右,個staff同我講有位,入面啦。我同佢講我訂左坐室外有狗,之後佢叫我再等等。 endup 佢當然冇位啦,佢就叫左枱外國客坐迫d, 叫我地搭枱。 我地咀都 o 埋,個staff就話唔係搭枱啊,佢地(外國客)坐左過黎之嘛....當時心諗你咁都講得出???大尾督又吊腳,我地又訂左餸唯有焗住食啦。一張8人長枱,人地7個人坐緊我地2個坐落去都唔算搭枱,我都唔知搭枱嘅定意係咩啦~所以係度提醒如果諗住帶狗嘅朋友,唔好諗呢個地方啦,因為哪怕你訂左位都唔一定有位,一陣帶住狗仔都唔知可以去邊食。如果諗住訂位有privacy dd 嘅朋友你地都唔好諗啦,因為係會隨時有d “坐左過你張枱”嘅客人。如果諗住訂左枱就可以準時開飯嘅朋友,訂枱要等半個鍾是常識吧。