放假同男朋友嚟開深水埗呢邊行街,行到咁上下大家都好肚餓想食勁多嘢就嚟呢間密密燒試吓佢啲串燒先😉呢一間簡直是懶人吹水的寶地!只要把串燒放在上面就可以自動轉呀轉 ,之後就會熟啦🤩一點都不耽誤我和男朋友傾偈🤣而且餐廳全程都係手機落單, 十分方便🤓燒雞翼~我鍾意食~食得串燒點少得雞翼呀,以前出去BBQ我成日都會燒雞翼,但都會燒燶。呢度嘅雞中翼唔肥,放上去個轉爐到將外皮燒至金黃,微微焦脆,望落都有成功感啊🤣🤣食落內里肉質嫩滑~串燒的種類有幾十種,牛肉,雞肉,豬肉,各種魚類蔬菜,墨魚丸牛丸,乜丸都有!我最愛燒菠蘿🍍燒到外面燶燶哋食落熱辣辣,啲汁正啊😳唔單止串燒飲食,飲品都任飲🤩食物質素高,肉類唔錯😍餐廳仲提供左燒汁同薄荷汁,同啲串好夾,我同男朋友食到舔舔脷👅正到dum一聲🤣滿足到男朋友呢個大胃王🤣🤣😋👅密密燒地址: 深水埗東京街50號地舖

👅密密燒
地址: 深水埗東京街50號地舖