2023-11-11 445 浏览
愉景新城野食好多,行天桥已经见到大大个招牌被吸引咗😳 终于氹氹转去到了🤣呢间餐厅够哂大,仲有得包房嫁,环境够哂日系🇯🇵而且整体用咗木色,令人感觉好舒服好ʀᴇʟᴇx🙊1️⃣ 烧豆腐 🍢一份有两串嘅烧豆腐好吸引😍 内里嘅豆腐香滑细腻,外层就好似俾张被包住咁,同事可以享受两个口感😆2️⃣ 烧菠萝 🍍食开嘅都系就咁烧,呢度嘅菠萝除咗无皮可以一啖放入口外,仲附有话梅粉,配搭菠萝蘸嚟食,食更增添咗一份风味🫣3️⃣ 一口炸走地鸡 🐥呢个份量都几多㗎🙊 每件鸡都系大大件,肉质唔会鞋烚烚,我就中意蘸住沙律墙一齐食啦😋4️⃣ 时令寿司 🍣餐厅特登整咗个推荐嘅ᴍᴇɴᴜ好贴心✨ 除咗刺身仲有寿司嫁,我就拣咗海鳗、秋刀鱼同埋竹签鱼😳 海鳗寿司用咗两件厚身鳗鱼啖啖肉;当造嘅秋刀鱼肥美饱满,肉质弹牙;竹签鱼加上姜同葱,味道甘香甜美🙊5️⃣ 吉列黑豚猪扒定食 🍱呢个sᴇᴛ有齐头盘、小食、面豉汤、主食、甜品… 爽口嘅腌萝卜配上彩色芝麻、面豉汤唔会太咸、炸猪扒好ᴊᴜɪᴄʏ 🙊 用珍珠米煲出嚟嘅饭粒粒都圆润饱满,嚼起上嚟有黏性又唔痴牙👍🏻6️⃣ 饮品 🥤嗌咗两杯饮品😛秋之恋人超多气🫧水蜜桃乳酪沙冰🍑 饮落就细腻啲,愈饮愈多好快就饮哂了🤨7️⃣ 甜品
呢间餐厅够哂大,仲有得包房嫁,环境够哂日系🇯🇵
而且整体用咗木色,令人感觉好舒服好ʀᴇʟᴇx🙊

1️⃣ 烧豆腐 🍢

嗌咗两杯饮品😛
秋之恋人
秋之恋人超多气🫧
水蜜桃乳酪沙冰
水蜜桃乳酪沙冰🍑 饮落就细腻啲,愈饮愈多好快就饮哂了🤨

7️⃣ 甜品 🍮
方形芝士蛋糕拼布朗尼

一个价钱有齐芝士蛋糕同布朗尼,好抵又好食😳 布朗尼带有啲啲苦涩味嫁💓💓
用餐时段
烧豆腐