🍴 蒜香牛油雞翼 $68 (7/10)之前喺總店食過非常之好食,牛油同蒜香嘅味道都好出,不過新店嘅雞翼就比較重蒜香味屬於比較鹹香,牛油味就唔算好濃郁,好彩唔油膩🤔🍴 Cobber 忌廉茄粒醬肉丸意粉 $98 (7.5/10)以Cobber獨特的忌廉番茄醬浸泡肉丸,肉丸食落去係普通急凍嗰種,唔係好食得出蕃茄味同埋肉味?醬汁係有蕃茄嘅香濃加少少辣味,加咗辣嘅蕃茄意粉更開胃!🍴 黑松露忌廉蘑菇雞肉燉飯 $148 (5/10)呢個係有少少失望嘅,食落去比較清淡,唔重忌廉嘅奶香味,黑松露味都唔係好出,雞肉仲有少少嚡口添,不過個飯嘅軟硬程度同埋濕度都啱啱好嘅。🍴 藍莓提子伯爵茶糯米窩夫 $92 (8/10)伯爵茶口味的糯米窩夫,上面裝飾有藍莓和葡萄,並配以合桃碎、抹茶雪糕。一個窩夫可以兩個人食,份量都好足,窩夫外脆內軟,有少少煙靭嘅感覺,伯爵茶味都好出好濃,抹茶雪糕都香濃唔會好甜,配咗提子藍莓好清新,幾好食嘅。🍴 椰子(咖啡)碎冰 $58 (5/10)呢個都係有少少失望,飲落去椰子味唔夠香濃,好淡,加咗咖啡就係一杯好稀咖啡椰水咁味😂😂😂個蜂巢非常之甜,真係冇糭點做得咁好飲咁香濃😂推薦指數: 6/1
🍴 蒜香牛油雞翼 $68 (7/10)

🍴 黑松露忌廉蘑菇雞肉燉飯 $148 (5/10)

🍴 藍莓提子伯爵茶糯米窩夫 $92 (8/10)

🍴 椰子(咖啡)碎冰 $58 (5/10)

推薦指數: 6/10
價錢嚟講真係唔算平,原本好期待佢有總店嘅質素,點知質素都係比較參差,唔夠總店好食,真係有啲失望,勝在佢可以喺OpenRice上面book位😂希望小店可以做返好保持總店應有嘅水準,就算係粉絲都唔會麻木吹捧,利申排隊食過總店五次真係好食好多😂