2025-06-07
套餐有4步曲包以下食物:1️⃣任食餐前小食(唐揚炸雞、鮑汁雞腳、炸大腸、甜蕃薯條、蟹籽沙律)2️⃣刺身盛合3️⃣酸菜魚或雞煲4️⃣火鍋放題+海鮮拼盤+牛肉拼盤食法係要遂個step咁食,叫左下一個步曲就無得番轉頭~👌✨Round 1✨每種小食都可以任你嗌,我哋試咗鮑汁雞腳同甜番薯條,都極高質,鮑汁雞腳好軟糯入味,甜番薯條外脆裏糯,甜甜哋好好食!🥰✨Round 2✨我哋揀嘅套餐有三種刺身,三文魚好鮮甜,北極貝同甜蝦都好大隻,完全唔輸壽司店!🤩✨Round 3✨可以揀一次性酸菜魚或者任食雞煲,我哋揀咗酸菜魚,仲可以走辣,好貼心!份量好大!聞到隔籬枱嘅雞煲都好香,下次要試一試~🥹✨Round 4✨湯底都有好多多種,我哋揀咗薯仔蕃茄湯,入邊嘅薯仔都好軟糯,超好味👍🏻會送一個海鮮拼盤,有元貝、鮮蝦、蜆, 好新鮮🥰任嗌嘅牛肉品種都幾豐富,品質唔錯~超推介芝士腸同韭菜餃~😋
2️⃣刺身盛合
3️⃣酸菜魚或雞煲
4️⃣火鍋放題+海鮮拼盤+牛肉拼盤
食法係要遂個step咁食,叫左下一個步曲就無得番轉頭~👌
✨Round 1✨
✨Round 2✨
✨Round 3✨
聞到隔籬枱嘅雞煲都好香,下次要試一試~🥹
✨Round 4✨