觀塘工業區入面真係隱藏住好多好食又抵食既餐廳🏭今次MomoBoo就去左試Give me five🤚🏻餐廳原本係出名做抵食既semi-buffet, 但疫情既影響下已經停左lu🥺改為Menu上既set減左價只包main course,餐湯🥣,蒜蓉包🍞同餐飲🥤,但可以加錢要沙律🥗同甜品或餐酒,各$10😛餐湯係紫薯湯,Momo覺得如果再咸少少就好喇🧐沙律🥗(+$10)係大蝦沙律🍤都幾新鮮同份量幾多😆主菜我地叫左一個Rib eye🥩 ($108)同埋一個黑椒帆立貝干炒意粉🍝($68),Rib eye叫左medium但上到枱有啲過左medium🙈但肉質係唔錯既👍🏻 個意粉上到枱先知原來佢係帆立貝乾🤣細粒嗰隻而唔係帆立貝+乾炒意粉🤣🤣 意粉既硬度幾好☺️食完主菜,Momo都係想試下個甜品,加$10有cake同豆腐花🤣 但店員話餐廳4月就會停業一排,為左唔好浪費,足足俾左5款cake仔😨😂俾我地同埋一人一個豆腐花😍 有blueberry同New York cheesecake🧀 Tiramisu, opera 同埋朱古力mousse 🍫🍰 全部都唔錯,但MomoBoo一至覺得choco mousse最

食完主菜,Momo都係想試下個甜品,加$10有cake同豆腐花🤣 但店員話餐廳4月就會停業一排,為左唔好浪費,足足俾左5款cake仔😨😂俾我地同埋一人一個豆腐花😍 有blueberry同New York cheesecake🧀 Tiramisu, opera 同埋朱古力mousse 🍫🍰 全部都唔錯,但MomoBoo一至覺得choco mousse最好食😋