2021-11-18 29 浏览
放工💼嚟觀塘搵朋友仔一齊食🤤晚餐,佢推介呢間觀塘附近嘅🔥人氣手工漢堡包🍔店。佢喺工廠大廈嘅地下角落頭位,有室內用餐🍴區仲有戶外用餐區,見到都有唔少人係戶外用餐🍽區飲住啤酒🍺食緊snakes好chill。室內🍽用餐區以bar枱為主,另外亦可以🪑坐food court嘅枱櫈。佢哋嘅漢堡個包用牛油🧈煎到好香脆🤩,而且咬落去好鬆軟👍。白菌🍄之堡入面有唔少白菌🤤,塊新鮮手打優質🇺🇸美國穀飼🐂牛漢堡扒🍔十分鮮嫩多汁,加上松露mayo風味更上一層樓!鹹蛋黃雞堡果塊🐓雞扒好有份量😍,配上少少🤏鹹蛋黃醬😋鹹香得來又唔會太膩。肉汁🧀芝士薯條🍟份量比我想像之中多🤩,肉汁好香濃,加上拉絲芝士🧀勁邪惡😈。炸洋蔥🧅圈十分出色👍,洋蔥🧅厚肉鮮甜🤤,脆漿薄身香脆貼服😋好好食!平靚正🥰嘅一餐,下次要再試吓🤤佢其他款嘅🍔漢堡先得!

佢哋嘅漢堡個包用牛油🧈煎到好香脆🤩,而且咬落去好鬆軟👍。

平靚正🥰嘅一餐,下次要再試吓🤤佢其他款嘅🍔漢堡先得!
$102.5 (晚餐)