2022-06-12 188 浏览
-最近去左觀塘食放題,已經好耐無食啦😋,好懷念以前中學時代,成日鐘意去食放題,可以食到好多種類😋,係久違既感覺呀-哩間觀塘既極尚大瀛喜真係好大,有好多卡位坐得好舒服,冷氣充足👍🏻👍🏻自助區都好乾淨衛生😋-我哋叫咗刺身拼盤,有蝦,油甘魚,三文魚,八爪魚,希靈魚,螺,赤背,帶子等等,都唔錯,尚算新鮮😘👍🏻性價比都幾高㗎😋-我哋仲叫咗壽喜燒,入邊有好多牛,牛就比較瘦,但都吾會太靭👍🏻😋,香甜肉汁,甘甜湯底😘-最驚喜嘅係羊架,味道唔會太羶👍🏻,好香好juicy😋 仲有牛舌,牛肉粒,燒菠蘿,雞翼,青魚,燒得好香,好好食🐷😋-我哋仲叫咗酸菜魚,不得不說非常入味,夠酸又夠辣😋,魚亦好滑無肉,忍吾住飲左幾啖湯😍😍-佢哋有非常多唔同種類嘅嘢飲,亦都有啤酒清酒,仲有好多唔同款式嘅甜品 熟食等等👍🏻-
最近去左觀塘食放題,已經好耐無食啦😋,
自助區都好乾淨衛生😋
2022-06-09