2018-07-30 3395 浏览
位於時運工業大廈既Go Inside Kitchen在APM行幾分鐘就到,不過上到去要再看看指示牌,因為不算好顯眼。店舖面積比較大,而且光線好開揚,坐得算舒適。經過開放式既廚房會見到廚師在認真烹調食物中。午市套餐選擇幾多而且價錢合理,一個價錢已包含湯,主菜及飲品。蒜蓉包烤至金黃,充滿香濃既牛油香蒜味。好有誠意的一個餐前小食~粟米湯賣相精緻,有心思的拉花。味道相對清淡,每一淡都有香濃的粟米蓉,呢一點最令我欣賞澳洲西冷扒, 叫左7成熟同轉飯。煎得好靚,肉質厚而且肉味香濃無比,好好食白飯好軟熟,連白飯都唔會HEA你德國黑椒豬手,細心地已去了骨,啖啖肉,味道唔會過咸,食到豬手獨有的肉香黑椒蜜糖雞翼雞翼烤得香脆,兩者味道配搭得宜。呢度既食物質素有保證,份量足料,可見當中的用心程度一點也不少~~!

粟米湯賣相精緻,有心思的拉花。
味道相對清淡,每一淡都有香濃的粟米蓉,呢一點最令我欣賞

澳洲西冷扒, 叫左7成熟同轉飯。
煎得好靚,肉質厚而且肉味香濃無比,好好食

白飯好軟熟,連白飯都唔會HEA你

黑椒蜜糖雞翼
雞翼烤得香脆,兩者味道配搭得宜。

2018-07-28