最近好挂住日本野,揾到呢间系观塘既--🌟一本食堂🌟主食日本野,入到去环境空间大,仲有啲樱花装饰🌸充满好多日本元素既布置,连餐牌上既食物都好吸引,竟然有系日本食过既水炊鸡锅🤩一于点黎试试佢._.🍣 | 厨师发办寿司(10件) | 🍣寿司有成10件,十件都各有不同,最钟意系除咗刺身鱼之外,仲有海胆同带子,可以转一转口味,唔洗全刺身鱼咁闷。带子同海胆大大旧劲正😍·🐥 / 水炊鸡锅升级套餐 / 🐥(前菜、鲜鸡肉、免治鸡、杂菜拼盘、什炊、甜品)水炊鸡锅系香港真系好少地方食到,呢间竟然有,仲要全程唔洗自己煮,店员全程帮你煮好同上碗👍🏻鸡汤分三种食法,由淡到浓嘅鸡汤味,好正!鸡件肉劲滑嫩新鲜,最后既汤粥更系索晒啲精华,超满足😋·🐟 | 五点刺身拼盘 | 🐟刺身鱼肉,五款唔同刺身,厚砌·🦪 | 时令生蚝 | 🦪果日嘅系法国生蚝,好鲜甜,肉质带有少少creamy口感·🦐 | 阿根廷赤虾 | 🦐赤虾大大只好鲜甜,壳除好,啖啖肉·🐟 | 特长鳗鱼寿司 | 🐟鳗鱼坚系好长,好肥美,肉质够味有鳗鱼汁,又唔会过咸,我果旧仲要无骨的👍🏻._.
._.
🍣 | 厨师发办寿司(10件) | 🍣
🐥 / 水炊鸡锅升级套餐 / 🐥
(前菜、鲜鸡肉、免治鸡、杂菜拼盘、什炊、甜品
🐟 | 五点刺身拼盘 | 🐟
刺身鱼肉,五款唔同刺身,厚砌
🦪 | 时令生蚝 | 🦪
果日嘅系法国生蚝,好鲜甜,肉质带有少少creamy口感
🦐 | 阿根廷赤虾 | 🦐
赤虾大大只好鲜甜,壳除好,啖啖肉
🐟 | 特长鳗鱼寿司 | 🐟
._.