2023-05-11
Happy Friday 一定要搵d野搞 我地一行6人去左位於牛頭角既無限時任食火鍋 套餐分好多round 唔止剩係火鍋 仲有好多食物架 🍲ROUND 1 餐前小食(無限量供應)有炸瘋薯條 ,甜蕃薯條 ,唐揚脆炸雞 ,蟹籽沙律 , 酸甜炸大腸 ,鮑汁雞腳 😋小食每樣都試咗每一款好好味,非常推介特別推介唐揚脆炸雞同炸瘋薯條 好脆好香口👍🏻ROUND 2 前菜三點刺身盛合(一次性)有三文魚 蝦 北寄貝等等 刺身望落色澤幾靚 食落亦都新鮮 唔錯 🐠ROUND 3 頭盤二揀一: 為食酸菜魚(一次性) / 任食寵寵雞煲我地揀咗雞煲 要左中辣 味道岩岩好 但我略覺得d雞好多骨 冇咩肉同 我地refill左一次🐥ROUND 4 火鍋盛宴櫻桃鮮茄薯仔 / 黃金皮蛋芫荽 / 高湯牛尾 / 麻辣鍋 (鴛鴦鍋+$30)我地揀咗高湯牛尾湯 諗住清小小 但湯底唔夠濃 冇咩味 🐮為食海鮮拼盤 是日5款 (一次性)有鮮蝦 , 蠔,蜆,元貝 ,脆肉鯇海鮮拼盤好豐富 擺盤亦好吸精,蜆同元貝都好鮮甜 🦐🐙為食牛肉拼盤 5款 (一次性)有潮汕吊龍伴 ,黃喉 ,手切牛頸脊,熊本雪花一口牛 , SRF和牛肩胛肉眼芯擺盤亦都超
ROUND 1 餐前小食(無限量供應)
小食每樣都試咗每一款好好味,非常推介
特別推介唐揚脆炸雞同炸瘋薯條 好脆好香口👍🏻
ROUND 2 前菜
三點刺身盛合(一次性)
ROUND 3 頭盤
二揀一: 為食酸菜魚(一次性) / 任食寵寵雞煲
ROUND 4 火鍋盛宴
我地揀咗高湯牛尾湯 諗住清小小 但湯底唔夠濃 冇咩味 🐮
為食海鮮拼盤 是日5款 (一次性)
有鮮蝦 , 蠔,蜆,元貝 ,脆肉鯇
海鮮拼盤好豐富 擺盤亦好吸精,蜆同元貝都好鮮甜 🦐🐙
為食牛肉拼盤 5款 (一次性)
擺盤亦都超級精美 全部輕輕淥一淥就食得 肉質鮮嫩 牛味非常香濃 🐄
任食火鍋配料都有數十款以上 超多選擇 質素亦唔錯 所有套餐包非酒精飲品任飲 真係可以食到捧住個肚走🥃🥢
價錢: $288/位 星期五,六,日~ 公眾假期及前夕+$10/1位 ✨