1K
2023-01-08 66 浏览
疫情放寬後,到處餐廳林立四起,想食得輕鬆又招積,觀塘為食火鍋公司就岩曬。任食雞煲火鍋來講,呢度算係性價比超高,首先成間餐廳集團店鋪面積超大超廣闊,無論兩個人還是約上三五知己都夠曬位容納。成為任食時段,都係$288/1 位,真係無花無假, 首先有餐前無限fill小食,我就鍾意食酸甜炸大腸同鮑汁雞腳,另外仲有些炸物例如薯條炸雞都可以點。食完小食,就有限定刺身一份,係食雞煲之前食下刺身調調口感,又唔洗食咁多生冷耶也不錯。食完前菜到頭盤,為食酸菜魚同為食寵寵雞煲二選一,我們選了小辣的寵寵雞煲,熱辣辣上鍋香噴噴超級吸引,煮多一陣就食得,雞肉肉質嫩滑好惹味,喜歡吃雞鍋的有口福啊。食完雞煲,我們就吃火鍋啦,黃金皮蛋芫茜湯底,清淡D食多d 野都無咁罪惡感。真係超多野食選擇,有海鮮有靚靚牛肉有菜,野飲任飲,牛肉海鮮都十分新鮮,任食可以食多多,真係好正,而且今次食勻咁多野,真係大大的滿足,大大的滿意。
2022-12-14