餐厅: 一杯鐵板燒居酒屋
资讯:

餐廳環境充滿滿滿嘅濃厚日本氛圍,係以木為主色,而且餐廳員工服務非常出色,主動介紹菜式,食物唔錯,覺得適合各位聚一聚,性價比高🤤!【海膽海之幸丼】,價錢來講唔算進取,始終份量都幾大份,而且好足料!食落口感一流,鮮味程度爆燈,一啲都唔腥~【刺身3點】正常水準!不過佢嘅北海道海膽比我哋想像中甜~ 配埋池魚王、帶子同埋北海道三文魚籽。好吃好吃!【蟹肉牛油果卷】簡單嘅食材配搭已經夠晒出色~串燒都值得推介!外脆內嫩~保持到海鮮嘅多汁!必叫!【汁燒日本魷魚】超級爽口🤭我同朋友最期待係【海鮮石頭蕃茄湯】!因為佢係用咗30斤海魚魚骨熬製而成,飲落去果然鮮味一流!忍唔住飲咗2碗添!【一杯關西燒】,綿密鬆軟, oyishi~~【玉子饅魚石鍋飯】,鰻魚加埋玉子甜甜的!好味!

【蟹肉牛油果卷】簡單嘅食材配搭已經夠晒出色~

串燒都值得推介!外脆內嫩~保持到海鮮嘅多汁!必叫!

【汁燒日本魷魚】超級爽口🤭

【一杯關西燒】,綿密鬆軟, oyishi~~

【玉子饅魚石鍋飯】,鰻魚加埋玉子甜甜的!好味!