餐厅: 五月星牛肉麵
资讯:

2025-06-09 185 浏览
觀塘工廈有好多好選擇,呢間台灣嘢價錢親民,好抵食!招牌紅燒牛肉麵五月升招牌嘅牛肉麵!牛肉大件又厚切好香,湯底濃郁入味雖然係紅燒,但係唔會好辣,麵條煙韌,每一啖都食到台灣街頭風味!🐮🍜 黄金皮蛋黃金皮蛋色澤金黃,軟糯糖心!麻辣鴨血鴨血滑溜,麻中帶小小辣,辣得過癮!🌶️ 台灣腸+花枝丸拼盆台灣嘢嘅特色又點少得台灣腸同埋花枝丸,台灣腸甜甜地外皮香脆,花枝丸彈牙!肉鬆起司x2蛋餅超鍾意食蛋餅嘅我蛋餅梗係要叫埋啦,熱辣辣外皮係蔥油餅包住,肉鬆鹹香加埋雙倍嘅芝士拉絲,超級邪惡又滿足!😋🧀🥚 黑糖珍珠鮮奶黑糖香甜,珍珠煙韌,鮮奶濃郁!🧋 百香果益力酸酸甜甜,清新解膩,夏天飲一流!🍹
觀塘工廈有好多好選擇,呢間台灣嘢價錢親民,好抵食!

招牌紅燒牛肉麵

黄金皮蛋
黃金皮蛋色澤金黃,軟糯糖心!

麻辣鴨血
鴨血滑溜,麻中帶小小辣,辣得過癮!🌶️

台灣腸+花枝丸拼盆

肉鬆起司x2蛋餅

黑糖珍珠鮮奶
黑糖香甜,珍珠煙韌,鮮奶濃郁!🧋

百香果益力
酸酸甜甜,清新解膩,夏天飲一流!🍹