2017-06-30
近期人氣爆燈嘅磯燒放題 睇下係咪咁堅先一出𨋢 嘩使唔使咁長呀條人龍呀 排到去後樓梯 好彩一早訂咗位 如果唔係真係白行一趟 今日食八點半呢一輪 時間一到店員馬上放行餐廳面積大得好誇張 可以容納好多人 而且裝修好和風 每個檯面上面都會有一個機燒爐 個感覺好似去咗日本嘅居酒屋一坐低即刻點咗盤刺身食 數量完全同我點嘅一樣 冇多亦冇少 而且效率好快見到包0.03 嘅濕紙巾 聯想起某些東西刺身種類好多 而且款款新鮮 有頭甜蝦係我嘅最愛這款海鮮盤按人頭而定的 放題每人包一客 如果追加要另外收費生蠔 鮑魚 扇貝 聖子皇 蟹蓋 款款都超新鮮 今晚有口福了有部分海鮮係可以任點任食 而且係活海鮮 新鮮嘅程度係五粒星其實唔使怕唔識燒 唔知佢幾時熟 因為店舖會有廣播話畀你聽點燒先係最好 而且係你燒嘅時候會有員工照顧你嘅食物 例如幫你返下佢 調教爐火嘅大細 服務好周到蠔仔湯飯 超級好味 必點之選仲有自助美食區 款式好多不能盡錄放嘢飲嘅雪櫃都有幾個 嘢飲種類不能盡錄甜品種類 例如雪糕雪條 乳酪等等 超過十幾款以上 二百零蚊一個人嘅放題 一啲都唔貴難怪有咁多人排隊啦
見到包0.03 嘅濕紙巾 聯想起某些東西
刺身種類好多 而且款款新鮮 有頭甜蝦係我嘅最愛