人生苦短,要食就要食好啲 😆😝抱住呢個心態,所以今晚去食日式放題就揀左A4和牛 黎食,間唔中先食燒肉,一次半次冇所謂啦😺😌😌😌坐低左冇耐,侍應就好快手上左刺身同埋和牛啦,咁就可以一邊食刺身,一邊燒住和牛同埋睇menu 叫菜,好好用盡呢兩個鐘食野燒和牛其實都幾難,因為和牛既 油份好高好易搶火,大家要集中精神燒啊。我哋燒第一轉和牛既時候,太搶火,出哂煙,所以侍應都忍唔住黎幫手,成件事就變成有專人燒埋等食既廢人餐。哈哈哈雖然和牛本身都好好味,但係侍應燒個幾舊係全餐最好味既👍🏻👍🏻😌😼😀🙂 重點係服務好好囉😍雖然係食日式放題,但係都有好多其他野食選擇,刺身、小食、壽司、湯飯。叫咗幾個小菜都非常好味,芝麻雞翼、豆腐就算唔係食和牛,呢度其他肉類(牛肋骨肉、一口牛) 都好高質、特別,都要試下燒其他肉類、小物(推介菠蘿、番薯仔)P.S. 最後仲有雪糕食
人生苦短,要食就要食好啲 😆😝

P.S. 最後仲有雪糕食