2025-03-05 1144 浏览
縱然佢位於一條毫不起眼的(好多人會落樓呼吸的)小巷,但正正因為咁就特別起眼。reserve 張枱嚟吃個商務飯,得體又輕鬆。果日叫咗 3個 three courses lunchStarter:吞拿魚牛油果tartare 滿滿吞拿魚香,配牛油果🥑帶出佢嘅鮮Main:手撕牛頰肉醬手工寬意粉個份量偏細,作為女漢子覺得唔算夠的,但佢嘅牛面頰好香,醬汁酸甜度適中,麵質咬感不俗。Dessert:Tiramisu好出色,酒度唔濃唔淡岩岩好,個cream打得心好香滑!我另外兩位同行叫咗:前菜:和牛肉丸配意大利紅醬主菜:法式奶油白酒燉雞配飯同牛扒薯條配蒜香蛋黃醬因為商務會議關係,唔好意思影人碟dishes 😆 但問返佢哋都話好好食,而有人甜品叫埋Crème Brûlée,話好好食!你話點會唔再嚟試返菜丫?! 而果日食飯時有人生日,全場都一齊唱生日歌,務求令果位人兄紅都面哂😆想講,職員好好,所以令到大家咁有氣氛!

reserve 張枱嚟吃個商務飯,得體又輕鬆。

果日叫咗 3個 three courses lunch

Starter:
吞拿魚牛油果tartare
滿滿吞拿魚香,配牛油果🥑帶出佢嘅鮮
Main:
手撕牛頰肉醬手工寬意粉

Dessert:
Tiramisu
好出色,酒度唔濃唔淡岩岩好,個cream打得心好香滑!

我另外兩位同行叫咗:
前菜:和牛肉丸配意大利紅醬