2023-05-31
好耐冇入西貢行下,因為驚泊車唔方便,難搵位,但今日次我地去WM Hotel 既「M Square」食Lunch ,以到有泊車優惠,食完亦可以周圍行下Chill 下。「M Square」位於酒店地下,餐廳環境採用落地大玻璃,讓陽光透進店內,感覺非常開楊寬敞,寫意舒適,空間感十足。以到最正既就係有桌球、足球機、彈珠機可以玩樂,大人小朋友都玩得非常開心。All Day Brekky ($158)好豐富,有2塊酸種麵包、炒雜菇、英式香腸、煙肉、炒滑蛋、沙律菜,炒滑蛋炒得好滑、煙肉煎得好香脆,炒雜菇份量都幾多。Maple Bacon Cheese Burger ($155)Burger 都好大個,一啖咬唔晒,麵包烘過,外脆內軟,安格斯牛肉牛味濃郁,肉質結實軟嫩,夾著楓葉漿煙肉、熱溶芝士,口感好滿足,而薯條用上粗薯條,凍左都仲好脆Peanut Butter Banana Waffle ($125)賣相好吸引,有2大件窩夫,窩夫外脆內軟,而且仲有粒粒朱古力蛋糕、花生醬、雲呢拿雪糕,好邪惡好滿足。
All Day Brekky ($158)