2023-07-04
餐廳係WM HOTEL入面,空間闊落,入面仲有張桌球枱同模擬哥爾夫球機可以玩,岩哂一家大細係度chill。餐廳座位都算隔得開,坐得幾舒服。salami picante pizza $178pizza既餅底香脆得黎唔會太乾身,上面鋪滿哂辣肉腸同mozzarella,呢個配搭真係無得頂,咸香味十足。maple bacon cheese burger $160安格斯牛肉漢堡烤得好香,bacon都烤得有少少微焦,再加上少少楓糖漿,咸甜咸甜,好惹味。calamari squid ink pasta $169魷魚都幾多,而且口感彈牙,鮮味十足,墨汁意粉亦都出色,如果覺得忌廉汁太膩可以擠少少青檸汁,味道會更有層次。banoffee creme brulee pancake $139pancake好厚身,食落口感鬆軟,上面有一層焦糖,味道真係好似食緊焦糖燉蛋咁,配埋香蕉同士多啤梨,唔會食到越食越甜。strawberry and custard waffle $148waffle勁脆卜卜,再加埋濃郁既custard cream,真係好好味。
salami picante pizza $178
calamari squid ink pasta $169