2023-05-17 88 浏览
有情有义! 朋友升职加薪约埋食餐饭, 庆祝一下,就是最有意义。平时日本菜、中菜、一般西餐食得多,食西班牙菜也几好㖞。近近地就朋友放工加上OpenRice又见有优惠,事就这样成了!餐厅唔算好大但都有情调搭够,同场有几枱系二人世界,呢度嘅情调,你懂的!头盘我要Padron Pepper炸西班牙青椒+蒜粒,简简单单嘅香口嘢食最啱我!青椒细细只,唔辣,煮咗又香又甜又多汁,加埋蒜头好香好惹味,西班牙人真系识食!Huevos Rotos (Broken eggs)温泉蛋、烧新薯、脆西班牙火腿, 听个名都知道威水食落就更加好味,配搭有料到,味道好营养高。Seafood Paella主菜当然要西班牙海鲜饭,直情系海鲜大荟萃。海鲜够新鲜,整体味道更坚,饭系至正,饭粒烟韧又吸收哂海鲜嘅美味,香气扑鼻心神醉,谂起都会流口水!Sauteed Mussel with chorizo, tomato sauce一个人都可以尽庆,因为一个人已经可以KO全碟。蕃茄+辣肠真系可以无敌,如果可以俾多几块多士更perfect!Mixed Berries Napoleon 够脆够甜又新鲜,世一甜品我食先,食完快活过神仙。

头盘我要Padron Pepper

Huevos Rotos (Broken eggs)

Seafood Paella

Mixed Berries Napoleon
够脆够甜又新鲜,世一甜品我食先,食完快活过神仙。

• Seafood Paella