2019-09-26 99 浏览
好耐之前食过湾仔嘅 Burger Joys,觉得几高质,今日同朋友去咗西环分店~我以前食过 Beef Burger劲好食,但最近戒咗食,所以我今次就叫咗杂菌蘑菇芝士汉堡,朋友叫咗 鸡肉汉堡,同埋share咗一份黑松露薯条。 杂菌蘑菇芝士汉堡 ($89)如果系素食者都可以嗌呢个,因为有杂菌、红洋葱、生菜、番茄、酸瓜同芝士,好多料!佢嘅蘑菇唔系大啡蘑,亦唔系一片片嘅蘑菇,而系将杂菌同蘑菇都切碎,再煎成一块好厚嘅杂菌堡~虽然无肉,但食落都好juicy,而且颜色同食物搭配都好丰富,令人食指大动😋鸡肉汉堡 ($89)就咁睇个卖相都好吸引,好多邪恶嘅芝士酱,亦有红洋葱、生菜、番茄、酸瓜~鸡肉煎得好香,肉质鲜嫩!而且个包好香脆,即叫即做又够热,食落更加有口感!黑松露薯条 ($59)同平时食嘅黑松露薯条唔同,呢款系黑松露酱而唔系碎,但只系铺系面所以味道唔够均匀。叫咗两杯野饮,加埋真材实料嘅burger都系300几,高质抵食!

杂菌蘑菇芝士汉堡 ($89)

鸡肉汉堡 ($89)

黑松露薯条 ($59)