2017-07-23
因為屋企住係附近,成日夜晚放工經過都聞到一陣陣好香嘅串燒味,今晚深宵落街搵野食,終於試到依間店整嘅美食!同朋友叫左雞全翼,雞腎,雞肉腸,同埋menu寫住推介嘅五層燒。價錢都唔貴,今次叫嘅野食都係13-15蚊左右!我見menu上其他食物價錢都都好實惠,今次叫住甘多先!每一樣其實都燒得好好味👍👍,我個人偏愛食雞全翼同雞腎,配埋沙嗲汁真係好惹味!個五層燒其實都好正,唯一美中不足可能係差罐啤酒送黎食,所以變得比較寡😂(其實係本人唔飲開啤酒)下次可以試埋其他野食😋見其他食評,有人推介乾炒牛河同埋小炒類,同埋間店仲有海鮮類食物可以簡,我見好似仲有貝類食物可以叫,係menu度應該無寫到嘅菜式,係老細寫左個名擺左係店前係客選擇,所以要親臨一趟先知咩食物係果一晚新鮮推介同埋兩位老細都好nice👍,話下次可以打電話叫佢地燒定先先黎拎👍👍可惜間店開個地方比較隱蔽,通常西灣河最多人只係識太安樓所以今次想多d人可以認識依間小店,令多d人有口福😋本人係第一次係openrice寫食評推介,寫得唔好請見諒