2023-02-17 917 浏览
晶荷轩去迪士尼呢个外国主题乐园,估唔到中菜又真系好出色,又有集川、京、沪、粤,岩哂一家大细,不过价钱同质素都有返甘上下。 同埋真系好full,去之前一定一定要卜位。 推荐服务同食物质素真系满分😂南瓜焗蟹盖 南瓜蓉加上满满蟹肉,配埋鱼子酱外形的醋珠珠,中和南瓜的饱腹感,每啖都系蟹肉、用料十足!片皮鸭比出面食既片皮鸭,鸭皮超脆、一点都唔油腻,配上自家制的荔枝酱,完全没有油腻既感觉而且啖啖清香,同以往食既片皮鸭好唔同,好好食。带子炒露荀每一粒带都用牛油煎香,每一粒都好大粒好有鲜味,露荀食得出好有镬气,食得用厨师既用心。薯仔和牛粒牛用系本身的油腻充足、肉质嫩,而唔系出而食既牛肉用肉粉奄到淋哂,每口都是牛肉味浓,劲好食。
晶荷轩

推荐