相約三位朋友食晚餐,星期四的晚上太約7點左右,沒有人等位,沒有訂枱,walk in 即刻有位。不過最想食的吉列牛同板腱牛都話賣哂,於是就食住其他先。不過點餐時先知道每人最低消費要叫一個套餐,由於我們仨食量少,差不多每人都食剩一半,感覺限住每人一定要叫一個自己吃不到的晚餐,非常之浪費。叫咗安格斯西冷牛扒,五成熟,真係勁之難食,舊牛油到爆,牛肉冇乜牛鮮味,成塊牛好似放係一大碗油浸完再攞返上黎食的感覺,我一咬落去只感到好多油,同好難咬開的口感,好伏,加一收費成$284黎講咁樣質素極為不抵食至於友人叫的簿切牛肉,不過注意,燒板要斜,油傾埋一邊,都係一般般。環境方面,坐得唔太舒服,都幾逼,同隔離枱距離好近。服務方面,服務員不會主動拿水給客人,要出聲要求先會有,而且飲完都唔會主動問你要否加水,當然都係要出聲先會同你加。總結:考慮到價錢,服務,環境,食物質素,下次絕對不會再黎食,太唔掂喇。

不過最想食的吉列牛同板腱牛都話賣哂,於是就食住其他先。

安格斯西冷牛扒

環境方面,坐得唔太舒服,都幾逼,同隔離枱距離好近。