2018-10-13 115 浏览
剛剛係單車館做完運動,冇意中俾我發現左間餐廳,正正適合我地呢D做完運動又見肚餓嘅人。整間餐廳裝修都非常有特色,除左好大好舒服之外,每一處都係影相位。我剛好坐正近窗邊卡位,氣氛好到不得了,除左可以一眼欣賞曬整間餐廳個特色裝修外,最另我覺得有feel嘅係窗外面個露天水池景,配合埋餐廳柔和嘅燈光同音樂,真係好舒服、好浪漫💕,叫人好放鬆!食物方面,我地叫左-地中海藜麥沙律,個沙律好好味,顏色非常豐富,可以一次過吸收曬唔同款蔬菜,食完即刻覺得個人健康左😆,而且每款蔬菜都好新鮮,好爽脆。(塊包上碟暖暖的👍🏻,可夾沙律一齊食)另外我地仲叫左款-明太子鮮蝦義大利麵,呢個義大利麵真係要一試,就連唔多喜歡食意粉嘅朋友都話正,因為佢麵幼幼(似天使麵)每一條麵都好有芝士奶香味,不過佢又冇汁架喎,但個麵竟然好入味,仲好香,唔明佢點樣做到🤔!D櫻花蝦夾雜住魚子同義大利麵真係好好味😋,好滿足又另人好放鬆的一餐,正👍🏻!

地中海藜麥沙律配胡麻醬

(塊包上碟暖暖的👍🏻,可夾沙律一齊食)

地中海藜麥沙律配胡麻醬