餐厅: 永年士多 (寶城洋樓)
资讯:

2014-05-19 2533 浏览
很久之前来过一次,比我的感觉是有点陈旧、污糟!知道它最近装修了,所以再嚟试试!远距离已见到个大大嘅招牌,相当抢眼!而佢原本嘅招牌已经放到舖内!通常去到都见到有人龙,排到后就到收银处落单,下单后就好似快餐店般排队取餐。坐位有一字排开面向街的bar枱坐位,亦有2人坐,4人坐等,坐得舒适,亦唔会太迫!猪肠同翼尖好淋,够入味,萝卜亦好淋,但我觉得过淋,唔够爽,荣记比较好食!汤底点了微辣,辣得嚟带点甜味,不错!鸡翼入味,鱼蛋选用豉油蛋,整体ok~
鸡翼入味,鱼蛋选用豉油蛋,整体ok~
2014-05-17
等候时间
5 分钟 (堂食)