(非会员)
2011-07-01 34 浏览
很久無食元氣了。完本這次無稔住食。但我下午行德福找不到洗手間時,有個元氣女仔主動黎問我有咩幫到我,又帶我去洗手間。真系幾好。所以o個晚就突然想食元氣。德福元氣裝修了。用了好多稻米作裝飾。睇落幾舒服。等位人數幾胯張。等左9個字倒先有位。食左,赤蝦黃金燒,油金魚等等。d野幾新鮮。d卷就麻麻,好似包左好耐。象拔蚌好好食炖旦好滑,炸墨魚咀熱騰騰好好食。d野keep住出,吳覺等好耐。最重要食物份量一至,吳似板長d飯同料時大時細。當日仲有cso同我地傾計問我地意見。cso姐姐好識同bb相處。我個女好鐘意lei個姐姐,仲鈕姐姐抱。我以為帶我去洗手間個女仔放左工。原來系夜晚傳菜。d野食上到黎個女仔會笑住細聲講食物名,小心熱啊,請慢用等等。轉頭有客入黎又會大聲用日文打招呼。元氣連請d人都比板長禮貌好多law。不過成晚正系見到d經理主任同1,2個員工好勤快飛黎撲去,有d員工就on居居企系度唔知做咩。
2011-06-29
庆祝纪念