2021-03-26
有機會試荃灣出名嘅冰室「嘉樂冰廳」😋不過!我地坐近廚房水吧位見到個樓面姐姐衞生意識好低🥲佢隻手抹完枱再上菜再落單再徒手攞冰整凍飲...全程冇洗過手😣望到已經唔開胃了————————————————————1️⃣火腿小奄列 $34 巨型奄列!用左起碼5隻蛋🍳要兩個人先食得晒😂但係👩🏻自己KO左大半份!味道方面: 一上枱已經聞到好大浸美極味😂中規中矩,海量火腿絲,蛋唔係特別滑🙈另外一提嗰兩塊方包👦🏻又見到樓面姐姐就咁拿隻冇洗過嘅手放方包🤮所以果斷冇食到-2️⃣鹹牛肉蛋治 $30 分量超飽滿嘅三文治,炒蛋又落少少美極調味,唔會好齋。鹹牛肉就正常發揮。整體黎講無咩特別。-3️⃣爆脆華田西多 $21 有驚喜嘅甜品😍脆脆係昇華位🍫西多炸得啱啱好唔會太油膩,不過我覺得可以多少少花生醬~4️⃣酥炸鮮蝦雲吞 $21 炸雲吞喺呢度嘅招牌🤣好彩都冇令我地失望!炸得好香口😋加埋個酸甜醬好好味
————————————————————
1️⃣火腿小奄列 $34