2021-09-04 1226 浏览
第一次亲身遇到呢种恐怖既服务态度,话说我哋2个大人、2个小朋友,叫咗三个粉面套餐,三杯餐饮,好声气问职员攞多一枝饮管,叫咗好几声都无应,最尾应咗后有个著白恤衫既男人闲埋嚟,我估应该系老板,佢问我要几枝, 我话要一枝得啦唔该 ! 于是好快手拎咗枝饮管问我边杯,佢想帮我直接放入杯,我见到枝饮管湿既,仲要系个管面深色有茶渍、饮管里面仲要有粒柠檬核塞住咗。我即时捉住枝饮管话佢枝饮管有人饮过,佢即刻换过枝新既比我。我见到佢手势好纯熟,一定唔系第一次搅啲客。真系无谂过问你拎多一枝饮管会比你咁大整蛊,喺出面食野咁耐,未见过一间会过份到咁,我宁愿你一句同我讲唔可以或收返枝饮管钱,都唔好咁既态度呀! 唔知呢啲个案有无得打去食环署投诉,我谂都好多客中过佢招。佢系连一粒星嘅资格都无,一粒星系夹硬要我填

佢系连一粒星嘅资格都无,一粒星系夹硬要我填

2021-09-03
用餐时段