2010-11-04
之前食過 都寫過食評 喜歡食呢度既雞翼同焗法包 所以今次打電話叫外賣 自己去領叫左 白汁鮮什菌飯 意式海鮮焗飯 粟米吞拿魚蕃茄pizza 蒜香牛油雞翼8隻 意式香草蒜茸花士焗法包2件因為接電話個服務生話差不多OK就打返電話通知我地落去領 等左大半個鐘 結果一直冇打黎我地自己去拎 先知道原來一早做好 話唔記得打返黎 差不多ORDER左一小時啦 所以D野食唔係好夠熱LU白汁飯好適合小朋友食 所以叫比個仔食 佢話好好味 不過大人食感覺有D"杰" 菌類都好多 凍左個飯已經變成一舊舊 一定要熱食!意式焗飯 飯焗出黎咬口仲唔錯 好多海鮮 感覺好抵食 味道又好夠 冇唸過個飯係黃色既 好似咖哩飯咁 呢次外賣食到呢個飯 算係有驚喜個PIZZA就麻麻地 可能因為外賣關係 焗住太耐 個PIZZA"林"晒 個批底有大陣油味 成個批食唔到其他油 只係好重批底搽油個隻味雞翼 至愛 同堂食係差D因為焗住向個盒度 仍然都咁好味法包 好多芝士 好香 打開晒份外賣 都好香法包個陣芝士味 令人流晒口水...整體上 因為外賣盒仔焗住 放太耐先去領 所以有D凍左 好在個意式海鮮焗飯 雞翼 同法包拎返晒D分 始終都係有少少高
雞翼 至愛 同堂食係差D因為焗住向個盒度 仍然都咁好味
始終都係有少少高級野啦 外賣盒都唔係茶記用個D 感覺幾乾淨 埋單 $149 算係又抵食 又好味啦~