2012-01-10 97 浏览
上次同男朋友食飽LUNCH就周圍行下,行過呢間POP PAN個陣好似幾得,決定下次試試。今日又搵男朋友去食LUNCH山長水遠特登搭到黎街市落車(係聖匠中學對面),行過門口已經有人開定門問我地幾位。起初服務態度好好,但係我一入到去諗住搵個靜靜地既位坐低啦,點知佢地話:呢度4人位黎架,不如同人坐啦!一定要搭枱架,無謂唒左張4人枱啦!心諗:中伏!如果唔係男朋友話好想試,我諗我真係走左十世!邊有理由咁樣同D客講野先得架?其後我坐左係近門口個邊,個度有424擺法既餐枱,咁我咪坐張2人枱。其中1個女侍應之後同我講:呢度唔得架!1陣D人要入去架!我個刻真係好想講:咁你不如閂左個門口佢唔好比人入牙笨?!最後我坐左最門口個邊既風口位,吹到正1正。係呢刻我已經好想比劣評佢,我去咁多間PIZZA最差都係呢間!講番食物方面,男朋友黎左之後同我1齊諗叫咩食啦~咁我地就嗌左1個芝士長通粉同埋海鮮千島汁PIZZA配2杯凍檸茶。黎左2杯凍檸茶先,佢地既糖水係分開上,落唒成杯糖水+篤爆個檸檬都無味,淨係飲緊1杯紅茶咁!差芝士長通粉1黎到就嘩一聲,因為個賣相好得!但點知原來係雷聲大.雨點小,得個樣,芝士好似好多,但原來都
起初服務態度好好,但係我一入到去諗住搵個靜靜地既位坐低啦,
心諗:中伏!

如果唔係男朋友話好想試,我諗我真係走左十世!
邊有理由咁樣同D客講野先得架?

其中1個女侍應之後同我講:呢度唔得架!1陣D人要入去架!
我個刻真係好想講:咁你不如閂左個門口佢唔好比人入牙笨?!
最後我坐左最門口個邊既風口位,吹到正1正。

講番食物方面,男朋友黎左之後同我1齊諗叫咩食啦~

淨係飲緊1杯紅茶咁!差

芝士長通粉1黎到就嘩一聲,因為個賣相好得

但點知原來係雷聲大.雨點小,得個樣,芝士好似好多,但原來都係淡而無味!
芝士長通粉,雷聲大雨點小,麻麻地!
到呢1刻我已經對個PIZZA無乜期望
,但黎到又成功吸引到我喎!
原因?咪樓下張個2張圖囉!!應該係6”PIZZA黎,成個面都係芝士而且D芝士可以拉到好長,正呢?
但SORRY,D芝士一樣都係無味
麻麻地,得個樣既PIZZA!
得個樣既海鮮千島汁pizza
另外想提一提,我明白1點鐘呢個LUNCHTIME係比較多人,
但係點解可以落落下單走左去呢?間店又唔係無人招呼佢架WO!
最好笑既係,叫人隨便坐,但又限住唒人地坐邊,咁做乜叫人隨便坐呢??
係佢另轉面招呼第2位客人個刻,我真係想啪枱走人,今時今日咁既服務態度有冇搞錯啊
!!!

同埋環境方面真係迫到無野好講,你要擺多d枱做多d生意我明,
但唔係多枱就有用,咁迫食都食得唔舒服,重點會有人幫襯?

價錢方面算係咁,2個人加埋食左$88
芝士長通粉($3x)
海鮮千島汁PIZZA($4x)
2杯凍檸(每杯加$5)
2012-01-10
芝士長通粉,雷聲大雨點小,麻麻地!
2011-12-08 17 浏览
前一個月也打算和朋友來到Pop Pan試試他的pizza &意粉,吃一個平價晚餐. 可惜,其中一個朋友說了一句"我不想來試",便取消我的諗頭了.今天中午,約了在紅磡區工作的朋友食lunch,朋友給我揀選餐廳,我第一時間便想起Pop Pan,所以今天終於有機會來試試了.來到,我們也是主動orderPop Pan的set lunch,如set lunch揀選湯便沒有飲品,所以我們揀了一碗set 羅宋湯 & 紅豆冰.1) 羅宋湯 (跟餐)不用多說,用肉眼已經感受到羅宋湯是如此地水,味道也是如此地淡.2) 橄欖煙三文魚Pizza-$50芝士雖然在Pizza面上很像很豐富,但芝士的味道卻是淡淡的,三文魚也不多. 最令我失望的,便是整個Pizza都是厚厚的麵粉.特別是配料少,味道淡,相反還是厚厚的麵粉,只覺得只在吃麵粉團般.3) 白汁菠菜煙三文魚意粉-$35當職員送上白汁菠菜煙三文魚意粉,立即令我望,為何菠菜是整條上碟,不是砌碎或菠菜加上薯蓉一起放在芝士汁上.整條菠菜放上,我有點兒感覺廚師偷懶及沒有誠意,加上中菜配上意粉有點兒格格不入. 不過意粉的味道也總算偏淡,但$35可以慢慢坐在這Pop Pa

1) 羅宋湯 (跟餐)
羅宋湯 (跟餐)
2) 橄欖煙三文魚Pizza-$50
橄欖煙三文魚Pizza
3) 白汁菠菜煙三文魚意粉-$35
當職員送上白汁菠菜煙三文魚意粉,立即令我望,為何菠菜是整條上碟,不是砌碎或菠菜加上薯蓉一起放在芝士汁上.整條菠菜放上,我有點兒感覺廚師偷懶及沒有誠意,加上中菜配上意粉有點兒格格不入. 不過意粉的味道也總算偏淡,但$35可以慢慢坐在這Pop Pan小型餐廳吃著意粉,我也不會期望那麼高了.
白汁菠菜煙三文魚意粉
總括來說,這餐廳價錢真的不是太貴,但質素的確麻麻,但也明白現在香港物價高漲的時候,這個價錢還可以慢慢來吃著Pizza & 意粉,真的不能期望那麼高.不過,食物的質素,可以的話真的要改進一下了.

2011-11-29
2011-05-08 15 浏览
見到openrice寫pop pan已結業..... 其實未執架.........想食平一點的晚餐, pop pan是十分好的選擇~每一個餐都係$40-50, 好抵食~~沒太多要求的話, 會很滿足, 因為都幾好味~~不停有人點焗豬扒飯坐近廚房, 不斷見到焗豬扒飯被送出來事實又真係幾好味~ 有2大塊豬扒, 會食得好滿足~如果飯粒可以用蛋炒過會更好~pizza都幾好味食完完全唔會覺得漏另外試了菠菜三文魚長通粉都好好唔會多汁到食完覺得漏汁的份量控制得好好~會再去的
好味的pizza~
有2大塊豬扒
焗豬扒飯

想食平一點的晚餐, pop pan是十分好的選擇~
每一個餐都係$40-50, 好抵食~~
沒太多要求的話, 會很滿足, 因為都幾好味~~

不停有人點焗豬扒飯
坐近廚房, 不斷見到焗豬扒飯被送出來
事實又真係幾好味~ 有2大塊豬扒, 會食得好滿足~
如果飯粒可以用蛋炒過會更好~

pizza都幾好味
食完完全唔會覺得漏

另外試了菠菜三文魚長通粉
都好好
唔會多汁到食完覺得漏
汁的份量控制得好好~

會再去的
2011-05-07
焗豬扒飯
有2大塊豬扒
好味的pizza~
2011-03-02 16 浏览
見到佢又開返 所以去再食 水準依然OK 不過服務有D亂可能唔夠人手 叫埋洗野個阿姐出黎做樓面女伙記態度麻麻 無乜禮貌個男人就好好禮貌(可能係老細?) 個女伙記呼喝我地唔比我地坐4人枱(我地2個人)話要比4個人坐. (明明我地果張枱係細過其他4人枱..佢話人地4個人坐其他枱坐唔落..咁坐我地細D果張就坐得落?)之後個男人聽到係咁同我地講唔好意思..講返野食*叫左芝士薯條. 幾好食. 不過食落好似係叮返熱既咁 @@ 海鮮意大利飯 個汁濃左少少 不過都幾多海鮮幾足料! 四十蚊定五十蚊都算交足功課!!海鮮千島汁PIZZA 好味! 個批夠熱 夠脆!!! (:凍奶茶就麻麻 不過呢D地方都唔會期望好好飲 (:整體OK!! 會再食嫁
見到佢又開返 所以去再食

水準依然OK 不過服務有D亂
可能唔夠人手 叫埋洗野個阿姐出黎做樓面

女伙記態度麻麻 無乜禮貌
之後個男人聽到係咁同我地講唔好意思..

講返野食*
叫左芝士薯條. 幾好食. 不過食落好似係叮返熱既咁 @@
海鮮千島汁PIZZA 好味! 個批夠熱 夠脆!!! (:
凍奶茶就麻麻 不過呢D地方都唔會期望好好飲 (:

整體OK!! 會再食嫁
2011-01-05 10 浏览
同朋友一齊試下,簡單講,食物一流,服務九流講食物先,價錢平民化,種類算幾多,薄餅,意粉,意大利飯,餐湯,小吃...我地叫左個薄餅,白汁海鮮焗飯,紅酒燴牛肉意粉等足40分鐘,薄餅到先,普普通通,無咩特別白汁海鮮焗飯同牛肉意粉就有D意外兩個份量都非常充足,一般女仔會食唔曬,細食D既男仔都未必食得曬一個紅酒燴牛肉意粉,雖然無咩紅酒味,但牛肉好淋,都幾好食服務方面就真係好一般第一,staff得2個,有一個好似仲要係新手,serve唔切咁多客,又無禮貌第二,佢地會準備左外賣個D order先,堂食既客等候時間比較長第三,舖內坐位設計好差,舖位已經細,仲放幾張4人臺,坐得又迫又唔舒服食物係又好食又抵食la,但服務同環境方面,仲差好遠,有時間又有耐性等,可以一試
同朋友一齊試下,簡單講,食物一流,服務九流

我地叫左個薄餅,白汁海鮮焗飯,紅酒燴牛肉意粉

等足40分鐘,薄餅到先,普普通通,無咩特別

白汁海鮮焗飯同牛肉意粉就有D意外

紅酒燴牛肉意粉,雖然無咩紅酒味,但牛肉好淋,都幾好食

服務方面就真係好一般

2010-12-31
  • 紅酒燴牛肉意粉
  • 白汁海鮮焗飯
2010-12-30 5 浏览
妹妹推介,今日一試,沒有下次!白汁菠菜煙三文魚意粉,賣相超唔掂,而且根本唔係用煙三文魚,而且煮熟嘅三文魚粒,味道咸,失望…另一千島海鮮意大利粉,冇味冇道之餘,仲要等二十分鐘。( ̄^ ̄)ゞ進食中,竟然要我們二人枱轉另一張二人抬,方便其他等位的四人枱?講笑咩?隔離二人坐四人枱唔洗轉,反而叫我轉?係咪只叫意粉,不叫飲品就要被人這樣不禮貌對待?
2010-12-30
  • 沒有
2010-12-23 10 浏览
I went once before and bought take-away, I remember it's so-so, not bad, nor very good. I ordered asparagus and prawn spaghetti in red sauce, and saw there's a salmon penne that i wanted to try, so i stepped in again.No salmon penne... very disappointed, so reordered the asparagus and prawn penne, no asparagus, replaced with broccoli... the food comes... the dish is big, prawns are very big.. but very not fresh.... the meat just doesnt feel like prawn... the broccoli is not thoroughly cooked....

No salmon penne... very disappointed, so reordered the asparagus and prawn penne, no asparagus, replaced with broccoli... the food comes... the dish is big, prawns are very big.. but very not fresh.... the meat just doesnt feel like prawn... the broccoli is not thoroughly cooked.... !!! very hard to bite and still tasted green... the penne are broken in half and expanded maybe been cooked for too long... the sauce is the only thing that makes the pasta right... others are bad

Filled with i suppose Poly students.. noisy, loud and i wont go there again.
2010-12-21
2010-11-04 28 浏览
之前食過 都寫過食評 喜歡食呢度既雞翼同焗法包 所以今次打電話叫外賣 自己去領叫左 白汁鮮什菌飯 意式海鮮焗飯 粟米吞拿魚蕃茄pizza 蒜香牛油雞翼8隻 意式香草蒜茸花士焗法包2件因為接電話個服務生話差不多OK就打返電話通知我地落去領 等左大半個鐘 結果一直冇打黎我地自己去拎 先知道原來一早做好 話唔記得打返黎 差不多ORDER左一小時啦 所以D野食唔係好夠熱LU白汁飯好適合小朋友食 所以叫比個仔食 佢話好好味 不過大人食感覺有D"杰" 菌類都好多 凍左個飯已經變成一舊舊 一定要熱食!意式焗飯 飯焗出黎咬口仲唔錯 好多海鮮 感覺好抵食 味道又好夠 冇唸過個飯係黃色既 好似咖哩飯咁 呢次外賣食到呢個飯 算係有驚喜個PIZZA就麻麻地 可能因為外賣關係 焗住太耐 個PIZZA"林"晒 個批底有大陣油味 成個批食唔到其他油 只係好重批底搽油個隻味雞翼 至愛 同堂食係差D因為焗住向個盒度 仍然都咁好味法包 好多芝士 好香 打開晒份外賣 都好香法包個陣芝士味 令人流晒口水...整體上 因為外賣盒仔焗住 放太耐先去領 所以有D凍左 好在個意式海鮮焗飯 雞翼 同法包拎返晒D分 始終都係有少少高
外賣自取

雞翼 至愛 同堂食係差D因為焗住向個盒度 仍然都咁好味
始終都係有少少高級野啦 外賣盒都唔係茶記用個D 感覺幾乾淨 埋單 $149 算係又抵食 又好味啦~

白汁鮮什菌飯

意式海鮮焗飯

粟米吞拿魚蕃茄PIZZA

蒜香當油雞翼

意式香草蒜茸芝士焗法包

2010-10-07
45 分钟 (外卖自取)
粟米吞拿魚蕃茄PIZZA
外賣自取
意式海鮮焗飯
白汁鮮什菌飯
蒜香當油雞翼
意式香草蒜茸芝士焗法包
2010-10-01 23 浏览
上次同老公食完幾好味 今次帶阿媽黎試 兩個大人一個小童 埋單130 感覺好抵食凍檸茶 同可樂 ed唔評啦 不過我鍾意佢地用鐵杯 像可樂比埋個鐵杯加冰 好爽好解喝點左:白汁菠菜煙三文魚意大利粉粟米菠蘿牛肉比薩(千島醬汁)意式香草蒜蓉芝士焗法包蒜香牛油雞翼蒜蓉焗青口先上枱既係焗法包 好香熱辣辣既 上面好大層芝士 咬入口可以拉到芝士絲... 好正不過上面d蒜蓉好生 白色一粒粒好似唔係跟個包一齊焗既咁 入口有d辣之後到青口 有4隻 都係熱辣辣既 香就冇個法包咁香啦 而且又係上面有一層生蒜粒阿仔食到d蒜叫好辣... 入口時有陣急凍個d味 咬落去有d雪水咁既水流出黎... 真係麻麻地雞翼上啦 好香阿 金黃既外皮 外香又惹味 入面仲好滑tim 叫左一份4隻 3個人都唔夠食pizza上桌 又係一大層芝士 鍾意食芝士既ok 不過唔知點解個pizza d芝士凍左都係軟既因為食得慢 發現個pizza底出油 個批都好大陣菜油定係果油咁既味 而且牛肉味都開始soso地... 之後食剩3件... 頂唔順陣味 姐係熱食先ok囉 不過咁平要求就唔好咁高...最後白汁菠菜煙三文魚意大利粉... 餐牌寫30蚊... 我感
上次同老公食完幾好味
今次帶阿媽黎試 兩個大人一個小童 埋單130 感覺好抵食
點左:
白汁菠菜煙三文魚意大利粉
粟米菠蘿牛肉比薩(千島醬汁)
意式香草蒜蓉芝士焗法包
蒜香牛油雞翼
蒜蓉焗青口

最後白汁菠菜煙三文魚意大利粉... 餐牌寫30蚊... 我感覺非常good!!!! 非常抵食 水準唔錯 比好多食意粉既店控制得好... 好多煙三文魚 d蘑菇係大大隻切片 好多菠菜 汁都好ok 意粉係我鍾意個隻口感 唔會太專有咬口又唔會好硬...

阿媽話雞翼同意粉最好食 以前e個舖位做親咩餐廳都好快汁 e間叫做有d特別 衛生方面 我想講下 第一次去既時候感覺好痕 因為我敏感底差 以為自己敏感啦 點知尋晚食既時候 阿媽同個阿仔狂叫痕話枱底有蚤咬.... 仲話好似有d野向對腳度跳黎跳去 阿仔咬到面都有一點點紅 d枱布唔係布質 見d侍應都係求奇拎塊布擦兩下... 唔知咁既衛生係咪算唔掂呢...

d服務都幾好 為左睇埋公主嫁到大結果 食耐左 大約10點15分 會有侍應一張張枱問有冇last order 好有禮貌 走既時候見到有做外賣 滿60蚊就送貨 如果d pizza唔會凍左有d批底油味 下次試下外賣先得!

記得第一次食既時候 食意式海鮮焗飯 同焗田螺 都唔錯 因為落街食方便飯 所以冇影相 下次再食要補貼!
2010-09-30
  • 白汁菠菜煙三文魚意大利粉
  • 蒜香牛油雞翼
  • 意式香草蒜蓉芝士焗法包
2010-08-10 18 浏览
有些人總有個心態,就係"一係唔食,一食就要最好!",這番說話,我只認同一半.如果你有錢,當然可以下巴輕輕,但對普羅大眾來講,求飽肚多過味道,仲要平.所以,走平價路線的西餐/日本料理,永遠有市場,姑勿論正宗與否,但賣點是平,幾十塊錢就可以同人講去食西餐/日本菜,在吃慣老麥的少年朋輩中相傳,突然多一份優越感.平價日本菜大多是"地獄"級數,西餐就差極都有個譜.記得上年在元朗某西餐廳吃意粉,是近年比較差的經驗.月前在紅磡差館里,新開了一間主打意大利菜的Pop Pan,走平價西餐路線,每一晚也生意興隆.打開餐牌,內容有薄餅,意粉,意大利飯,餐湯,小吃等等.價錢果然夠平,一個意粉最平$28,最貴也不過$40,想要多個餐湯,加多幾塊錢便可.薄餅兩人份量,也是三十多塊錢呢.是夜我要個"卡邦那拿"意粉,加個周打魚湯.總共$40,真係茶餐廳價錢.周打魚湯質感比較稀,味道亦淡,用料是一些雪藏貨色,這個價錢又不能太過苛求了.在沒有期望之下,這個卡邦那拿,竟然踢出超過$28的水準.麵條做得不是港式的淋劈劈,竟有點咬口.白汁就稀了少許,兼有點咸,老實講,外面好多賣六,七十塊錢一碟的地方,做得比這裏差.不求高深,是

不求高深,是一貫平價西餐廳經營之哲學,坐在隔離的一家大細,小朋友吃著芝士菠菜,露出天真無邪笑容,大叫好味,這些一點一滴,也顯視出平價餐廳的存在價值.
星期六, 要幫友人新居收拾一番, 到下午, 肚餓鼓聲嚮起, 友人即刻識做, 話近附有間新開不久Pizza 店, 見店外的食物相影得很吸引, 但又吾想一個人入去, 剛好今次同我去試下(佢知我好鍾意試新食店). 我就話ok la 你比錢你話事.去到店門口, 見食物相的確吸引, 但經過以往經驗, 呢D相都係吾好太盡信, 都係親自試過才下定論. 入到店, 見其裝修簡單, 有少少茶餐廳Feel, 但每張台上都有台布, 店中間牆上有一幅地中海式油畫, 心想:嘩,呢個design 都 fusion wor. 跟住有個4眼哥仔問我地幾位, 我話兩位, 佢就帶我地去油畫下面位置坐低. 個4眼哥仔都幾有禮貌, 值得一讚. 跟住4眼哥仔比左個餐牌我地, 一打開我就叫了一聲,e, 手抄ge? 我即時有D膽心, 不過見價錢相當抵(以某連所Pizza店比較)... 個哥仔聽到即刻同我地講, 因為呢間店都係開左幾星期, 仲係試業當中, 有D食品仲會陸續增加, 所以等遲少少先再印D靚餐牌, 跟住佢就比左一本食物相簿我地睇, 用黎對照一下. 為有咁啦...到正題啦, 我同友人都以緊慎心情, 叫了個千島海鮮Pizza及
). 我就話ok la 你比錢你話事.

到正題啦, 我同友人都以緊慎心情, 叫了個千島海鮮Pizza及一碟卡邦尼煙肉意粉share 黎食. 等了大概10分, 先來了邦尼意粉, 第一個感覺, 份量好夠, 仲有裝飾tim?!
跟住開始食啦, 入口時覺得, 吾錯喎, 煙肉夠香口, 意粉軟硬適中, 汁夠黏口, 唯獨如果有埋蛋沙感覺就Pefect
, 不過, 甘幾蚊一碟意粉有咁0既水準, 係Good喎. 友人也比了個手指公碟意粉
. 跟住到Pizza, 一眼望落, 嘩, 色水好似某連所Pizza喎
, 但係料就好足, 呀,應該係非常足, 當鏟起塊Pizza, 嘩嘩, D芝士絲一條條, 我即刻放佢入口, 正! 感覺芝士夠厚, 餡料十足, 最正個餅底脆得來中間夠鬆軟, 就連餅邊都一樣, 我過往在哪間大型Pizza店一定食剩餅邊, 因為實在大乾, 呢到0既Pizza, 由餅底到餅邊夠軟, 餡料夠多夠賁在, 但千島醬味可以再濃D, 可能是芝士多蓋過了醬味

食罷, 雖然只叫了兩樣, 但我同友人都覺得好滿足, 睇埋價錢, 嘩, 比埋Tips每人都只不過$35蚊, 有水準得來又咁抵食, 開頭那些顧慮完全消失, 心諗, 如果咁都有人嫌三嫌四, 不如有$就去高級餐廳, 再吾係就返屋企自己整好過. 比完錢, 4眼哥仔好有禮貌咁講多謝. 出到門口我同友人講, 下次再黎, 我請.
卡邦尼煙肉意粉
千島海鮮Pizza
2010-06-19
卡邦尼煙肉意粉
千島海鮮Pizza
2010-06-24 18 浏览
聽完Qooooooo上次去完糖蓮子食甜品, 附近有間新餐廳, 今日又再膽粗粗去試...餐廳內環境及檯櫈好簡陋, 唔知係咪新轉手的關係, 連餐牌都係手寫再搵folder裝住就算, 冷氣唔夠, 可能未到食飯時間冇咩客, 真係後悔入咗嚟. Order了一隻蒜蓉焗老虎蝦, 意大利菜湯, 千島汁海鮮pizza, 白汁鮮雜菌意粉.蒜蓉焗老虎蝦: 味道尚算ok! 但唔夠爽口.意大利菜湯: 好足料! 味道似金寶湯.千島汁海鮮pizza: 賣相唔錯! 好多餡料. 但食落淡而無味! 一d都食唔出有千島醬汁.白汁鮮雜菌意粉: 意粉煮到好'笠', 有一pat pat感覺. 白汁味道又係淡而無味.基本上成餐晏都唔知食過d咩落肚, 真係好差! 一定冇下次!!

餐廳內環境及檯櫈好簡陋
, 可能未到食飯時間冇咩客, 真係後悔入咗嚟
蒜蓉焗老虎蝦: 味道尚算ok! 但唔夠爽口.
意大利菜湯: 好足料! 味道似金寶湯.
! 一d都食唔出有千島醬汁.

千島汁海鮮pizza
蒜蓉焗老虎蝦
白汁鮮雜菌意粉
意大利菜湯
千島汁海鮮pizza
2010-06-22
$56.5 (午餐)
2010-06-24 6 浏览
2010/6/23 首發食評。身為紅磡區居民,屢次經過此店卻擦身而過,今天終有機會嘗試了!此店應該是做街坊生意吧,因為價格算是相當便宜的,而且店內亦不刻意作任何高檔佈置。菠蘿粟米鹹牛肉pizza:- 芝士份量很多,每片pizza也能拉出大量芝士- 餅底為厚批,餅邊頗脆,但餅身卻像微烘麵包…較軟身- 餡料很足,鹹牛肉很平均地分佈在pizza上芝士焗薯角:- 薯角過乾,芝士未能溶於薯角上,造成芝士還芝士,薯角還薯角; 即使薯角和芝士皆甚鹹香,但也挽回不了此為失敗作品的局面總括來說這頓晚餐還是合格有餘的,至少價格就非常吸引。雖然此店身處大型屋邨旁邊,但由於這一帶人流還是相當稀少,所以…。怎樣也好,希望能繼續努力下去!畢竟這舖位也快速轉手不少次了。
2010/6/23 首發食評。

菠蘿粟米鹹牛肉pizza:
- 芝士份量很多,每片pizza也能拉出大量芝士
- 餅底為厚批,餅邊頗脆,但餅身卻像微烘麵包…較軟身
- 餡料很足,鹹牛肉很平均地分佈在pizza上
芝士焗薯角:
即使薯角和芝士皆甚鹹香,但也挽回不了此為失敗作品的局面

總括來說這頓晚餐還是合格有餘的,至少價格就非常吸引。
菠蘿鹹牛肉pizza
芝士焗薯角