約左朋友係旺角食飯,一定要搵一間cafe坐下傾下計啦!係openrice app預定仲有折扣優惠,我地食6:30,有75折,好抵呢!大家去食記得訂位喇!我地3個人都叫左幾多野食,平均每人$140由於太肚餓既關係,沙律無影相!我地叫左個細沙律,呢個都係惟一一樣我覺得唔抵食,都好普通既前菜,唔suggest大家去食!叫左蟹肉快薯餅,好正啊!外脆內軟,好creamy!呢個係一口牛,唔會太硬,好好食,略為喊左小小,但都可以接受!主菜叫左墨魚意大利飯同明太子牛油果意粉!2樣都好好食呀!意大利飯唔會太濕,煙煙韌韌,隻大蝦都好大隻!明太子牛油果意粉真係比100個讚,明太子好夠,個汁味道岩岩好,配合埋牛油果,好fresh!推薦!我地仲叫左洛神花茶,好靚,岩幾個人飲!最後仲食埋甜品,雪糕可以揀味道架!綠茶味係我地既最愛!紫薯又好甜!推薦!原本話訂檯只係可以食90分鐘,但因為朋友有重要事做遲左,侍應們都無趕我地(我估佢地好想)不過既然係cafe,限時又好似怪怪地可能因為多客啦!最後真係提議d音樂可以細聲d,我地食完餐飯喉嚨都痛埋尤其係播呀Gem既歌,我真係聲唔到自己把聲!如果環境合適傾計,咁就完美喇!因為
約左朋友係旺角食飯,一定要搵一間cafe坐下傾下計啦!
係openrice app預定仲有折扣優惠,
我地食6:30,有75折,好抵呢!
大家去食記得訂位喇!

我地3個人都叫左幾多野食,平均每人$140

由於太肚餓既關係,沙律無影相!

叫左蟹肉快薯餅,好正啊!外脆內軟,好creamy!

主菜叫左墨魚意大利飯同明太子牛油果意粉!2樣都好好食呀!
意大利飯唔會太濕,煙煙韌韌,隻大蝦都好大隻!

我地仲叫左洛神花茶,好靚,岩幾個人飲!

原本話訂檯只係可以食90分鐘,
但因為朋友有重要事做遲左,
侍應們都無趕我地(我估佢地好想
不過既然係cafe,限時又好似怪怪地
可能因為多客啦!

最後真係提議d音樂可以細聲d,
我地食完餐飯喉嚨都痛埋
尤其係播呀Gem既歌,我真係聲唔到自己把聲!
如果環境合適傾計,咁就完美喇!
因為d野食好味!
最重要係訂位有折!
2017-08-28