2018-05-10
係女人街眾多餐廳之中揀左一間食晚餐,一入到去勁多人勁熱鬧,感覺冇黎錯地方,即刻睇睇menu有咩食先~有晒各款嘅西餐款式,比較特別嘅係港式fusion口味,好似用我地經常食嘅河粉配上意粉汁咁,非常特別,同埋唔使驚冇野食,反而係怕太多選擇揀唔到~另外仲有特飲同甜品墨魚汁帶子河粉,份量相比同類西餐唔算少,墨魚汁一啲都唔腥又夠味~估唔到墨汁同河粉又幾夾,而且個河仲保持返少少咬口,唔人腍到痴住晒~入面仲混入左啲紅蘿蔔粒 菇菌 魷魚等,撈埋啲黑過墨汁既墨魚汁,絕對有驚喜!唯一敗筆就係個帶子,一入口好鬆散,冇咩特別。我地仲跟餐加左個碗仔翅同咖啡 呢個真係值得一讚碗仔翅相當高質 一啲都唔稀身 冇落胡椒粉都夠味 連平時冇食開碗仔翅既朋友試過都覺得唔錯 仲有杯咖啡 以為係跟餐加既就會好普通 點知都唔錯 有調配過既感覺~加$28有驚喜 相當抵呀德國腸拼盤就好一般 只有兩款口味 種類唔多 外加少少沙律菜仲要食落同平時食開既司華力腸冇分別 早知就叫其他小食拼盤 唔值得專登去試最後朋友散叫左杯特飲:女神 味道類似柑桔檸檬 冇乜特別但味道幾清新 食完啲咁濃味既西餐 飲返杯清下喉嚨都係唔錯之選
另外仲有特飲同甜品
我地仲跟餐加左個碗仔翅同咖啡 呢個真係值得一讚